- Adım
- Sefa
- Cihazım
- Note 8
- Konular
- 1
Merhaba arkadaşlar dün sabah denize gittim denizden kıyı tarafına geçerken telefonum cebimdeydi aynı cebimde onca sey olmasına ragmen şanssızlıgıma telefonum düşmüş ben fark etmedim bile arkamda tanımadığım bir kadın sağolsun bana telefonu teslim etti 30 saniye bile durduğunu düşünmüyorum suyun içinde fakat dalgaların çarptığı bir noktaydı , ayrıca telefonumun güç tuşu yok zamanında sebepsiz yere orası bir anda elimde kaldı ben de böyle kullanmaya devam etmistim. Dün tatlı su ile yıkayıp 1 gün pirinçte beklettikten sonra bugun telefonu ilk prizle şarja taktım 30 dakika önce beyaz bildirim ışığı yanıp sönüyordu sonra gitti. Sonra bilgisayara takmayı deneyeyim dedim Aygıt Yöneticisinde telefonumun Note 8 olarak değil qusb_bulk**** boyle devam eden bir isimle olduğunu fark ettim internette baya bi süredir çözüm arıyorum flashing brick cart curt yazıyor ama ben bunların hicbirisinin ne anlama geldigini bilmiyorum. Bu arada telefonumun garantisinin bitmesine 12 gün var servise yollasam bakmazlar diye dusunuyorum yardım edebilir misiniz durum acil fakat mesgul etmek istemem.