Yardım Note 8 Pro Kullananlar Tavsiye Ediyor Mu?

DrunkPenguin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 9t
Konular
6
Selam arkadaşlar,

Kardeşime telefon almak istiyorum. Bende Mi9 t var efsane memnun olduğumu söyleyemem. Note 8 Pro cihazı kullananlar acaba memnun mu değil mi hangi sebeple belirtebilir mi acaba?

Kardeşim pubg mobile oyununa sardı bu aralar. Örneğin bu oyunda ki performansı nedir? Çok oynamada ısınma derecesi nedir? Kamera, batarya durumu nedir? Şimdiden teşekkürler.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Detaylı anlatımı var hocam..

Oyla:

DrunkPenguin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 9t
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Detaylı anlatımı var hocam..

Ben bizzat bu telefonu alıp 5 gün 10 gün veya 1 ay geçirmiş insanlardan tavsiyeleri duymak istiyorum hocam. Detaylı anlatımdan kastın sanırım youtube kutu açılış ve telefon bilgilendirmesi?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ben bizzat bu telefonu alıp 5 gün 10 gün veya 1 ay geçirmiş insanlardan tavsiyeleri duymak istiyorum hocam. Detaylı anlatımdan kastın sanırım youtube kutu açılış ve telefon bilgilendirmesi?
Konuya baktınız mı hocam?

Oyla:

hburak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Aslan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Sadece yazılımsal bi kaç hatası var MIUI 11 de düzeleceğini düşünüyorum onun haricinde süper.

Oyla:

Impheatus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Redmi Note8
Konular
6

Oyun oynarken ısınma normal sıcaklıkta. Hatta bazen şarja takılı oynuyorum eski telefonum mi 6 nın yarısı sıcaklıkta bile değil. Performans çok iyi. Arkadaşın dediği gibi yazılımsal bi kaç hata var ama düzelir. Oyun performansı çok iyi pubg full grafik sorunsuz oynatıyor. Onun dışında benim gibi saçma sapan yerlerden kayıtsız alma zaten distiribitör garantilisi 2100 civarı al paşa paşa kullan...

Oyla:

DrunkPenguin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 9t
Konular
6
Konuya baktınız mı hocam?

Evet inceledim hocam, 3 sayfa mevcut ve örneğin aşağıdaki arkadaşın yaptığı gibi bir yoruma ve tavsiyeye rastlamadım. Red mi note 8 pro ana konu ve incelemeden bahsediyorsak tabi. Aksi takdirde özür dilerim.

Oyun oynarken ısınma normal sıcaklıkta. Hatta bazen şarja takılı oynuyorum eski telefonum mi 6 nın yarısı sıcaklıkta bile değil. Performans çok iyi. Arkadaşın dediği gibi yazılımsal bi kaç hata var ama düzelir. Oyun performansı çok iyi pubg full grafik sorunsuz oynatıyor. Onun dışında benim gibi saçma sapan yerlerden kayıtsız alma zaten distiribitör garantilisi 2100 civarı al paşa paşa kullan...

Teşekkür ederim bu güzel yorumun için. İnternette çok fazla media tek işlemciyi gömen olmuş, ısınmanın çok fazla olduğunu söyleyen onlarca kişi var. Aydınlatman ve tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
32
Merhaba arkadaşlar kimse bana kızmasın ama ben deneyimlerimi yazmak istiyorum. Telefonu Media M. alalı bir hafta oldu. Bana göre bataryası çabuk bitiyor. Standart bir kullanıcıyım. FS 14 ve Farmer Sim 2018 gibi oyunları oynuyorum inanın acayip ısınıyor. O yüzden şarjda bile oynamayı denemedim.
Daha önce IPS ekranlı LG kullanmıştım ama görüntü kalitesine alışamadım. Kardeşim de GM 8 Go var o bile dalga geçiyor.
Sesi gayet güzel.
Aklıma gelenler bunlar...

Oyla:

DrunkPenguin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 9t
Konular
6
Merhaba arkadaşlar kimse bana kızmasın ama ben deneyimlerimi yazmak istiyorum. Telefonu Media M. alalı bir hafta oldu. Bana göre bataryası çabuk bitiyor. Standart bir kullanıcıyım. FS 14 ve Farmer Sim 2018 gibi oyunları oynuyorum inanın acayip ısınıyor. O yüzden şarjda bile oynamayı denemedim.
Daha önce IPS ekranlı LG kullanmıştım ama görüntü kalitesine alışamadım. Kardeşim de GM 8 Go var o bile dalga geçiyor.
Sesi gayet güzel.
Aklıma gelenler bunlar...

Çok teşekkür ederim vakit ayırdğın için eline koluna sağlık hocam.

Oyla:

Mhsnrohat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rohat
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
17
Selam arkadaşlar,

Kardeşime telefon almak istiyorum. Bende Mi9 t var efsane memnun olduğumu söyleyemem. Note 8 Pro cihazı kullananlar acaba memnun mu değil mi hangi sebeple belirtebilir mi acaba?

Kardeşim pubg mobile oyununa sardı bu aralar. Örneğin bu oyunda ki performansı nedir? Çok oynamada ısınma derecesi nedir? Kamera, batarya durumu nedir? Şimdiden teşekkürler.
Oyun performansı gayet tatmin edici ve ısınma sorunu yok yalnız arama kişiler ve mesaj uygulamaları saf android çok kötü olmuş bu yönden tavsiye etmem rom atarsan alincak telefon yani

Oyla:
Üst Alt