Yardım Note 8 pro ısınma

celilbey0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celil
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global miui 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu migrostan aldım miui 11.0.4 ile geldi direkt bu normal mı şelatinli kutuydu ve relefon normal kullanımda bile aşırı derecede ısınıyor. Şarjdayken 40 dereceyi buluyor ve bay el yakan kamera çevresinde sıcaklık normal kullanımda ise facebook ınsta kamera gibi kullanımlardaysa yıne 38 39 derece civarı alalı 4 gün anca oldu ne yapmalıyım sizce yeni güncellemeyle düzelir mi ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-21-00-19-49-344_com.miui.cit.jpg
    Screenshot_2020-01-21-00-19-49-344_com.miui.cit.jpg
    163,1 KB · Görüntüleme: 31

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Ya ben ısınmasın mı dıyorum ısınsın ama pubg de dusukte oynarken bile ısınsa okeyım facede gezerken el yakıyor telefon gelmiş normal diyorsun
Ben normal dedim mi yukarda ? Eas kernel yukle isinmaz kesin cozum bu

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Ne şe yarıyor root gerekli mi ve nerden indirebrim
Soyle bise bir uygulama icinde geziniyoken genelde miui orjinal kernelin tum cekirdek mhzleri enbustte tutulur.tepki daha hizli ama sarji goturur.baska bir kernelde bu mhzleri azaltir veya dengelerbsonucta daha az sarj gider ve daha az isinir.mesela bende eu rom var ama immensity kernel yuklu

Oyla:

celilbey0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celil
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
1
Soyle bise bir uygulama icinde geziniyoken genelde miui orjinal kernelin tum cekirdek mhzleri enbustte tutulur.tepki daha hizli ama sarji goturur.baska bir kernelde bu mhzleri azaltir veya dengelerbsonucta daha az sarj gider ve daha az isinir.mesela bende eu rom var ama immensity kernel yuklu
Aynen cpu sürekli max kapasiteyle çalışıyor bunu nasıl önlerim ve root gerekıyor mu gerekmıyorsa bu uygulamayı nerden yüklerim

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Aynen cpu sürekli max kapasiteyle çalışıyor bunu nasıl önlerim ve root gerekıyor mu gerekmıyorsa bu uygulamayı nerden yüklerim
Root atip kernel autidor ile veya direk kernel yukleyerek twrpden

Oyla:

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Benim anlamadığım tek nokta nasıl 11.0.4.0 kurulu geldi genelde ya 10 ile geliyor veya 11.0.2.0 ile ilk orası kafama takıldı tamam sorun yok orada da ama derecelerde normal tamam birde el yakıyor da sorun olabilir bende kullanıyorum oyuna girmedegim sürece hiçbir şekilde el yakmıyor derece artması değil bahsettiğim el yakmıyor bana sorarsan iade etmeye bakın birde bu tür cihazları resmi yerlerden almaya özen gösterin ben resmi mağazadan aldim daha hiçbir sorunla.karsilasmadim en kotu değişim e zorlayın çünkü günlük kullanıma ben hiç hemde hiç rastlamadım ısındığını bende 11.0.6.0 geldi yeni onu kullanıyorum bl kapalı global rom

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Kernel yüklemekten uzak durun :) işlemcinin ömrünü kısaltabilirsiniz. Bu işi bilenler bir takım ayarlar ile daha profesyonel tercihler yaparlar ama sizin gibi normal kullanıcılar kernel yükleyip cihazin ana kartına zarar verebilir. Ben LG marka telefonuma çok kernel yükledim ve normal ayarlar yaptım sonuç : Anakart arızası.

Oyla:
Üst Alt