hocam sizin şuanda 2 seçeneğiniz var ya yetkili hesapla rom yüklenecek çin romunda kullanacaksınız yada kargoyla gönderip convert yaptıracaksınız. o işlemde maliyet biraz yüksek olabilir hüseyin baki hoca dan fiyat alabilirsiniz. ben bu işi yapmıyorum şuanda. ama uzaktan yetkili hesap desteği verebilirim isterseniz. bilgisayar donanımınız uygunsa..çin romu nasıl yükleyeceğiz...yetkili hesapla nasıl açıcazz
kargoyla gönderdiğimizde normal romla türkçe olarak kullanabilcekmiyizhocam sizin şuanda 2 seçeneğiniz var ya yetkili hesapla rom yüklenecek çin romunda kullanacaksınız yada kargoyla gönderip convert yaptıracaksınız. o işlemde maliyet biraz yüksek olabilir hüseyin baki hoca dan fiyat alabilirsiniz. ben bu işi yapmıyorum şuanda. ama uzaktan yetkili hesap desteği verebilirim isterseniz. bilgisayar donanımınız uygunsa..
aynen Türkçe rom yükleniyor ama güncelleme durumu hakkında bilgim yok hocam. kendisinden bilgi alabilirsiniz..kargoyla gönderdiğimizde normal romla türkçe olarak kullanabilcekmiyiz
ne işlem yapılıyor, cihaz arka kapak açılarak bl kilidi kırma işlemi sonrasında global rom mu yükleniyoraynen Türkçe rom yükleniyor ama güncelleme durumu hakkında bilgim yok hocam. kendisinden bilgi alabilirsiniz..
hayır bl kilidi açılmıyor hocam çipin yani ufs nin kodlandığını düşünün içine Türkçe rom yerleştiriliyor. Çip değiştirenlerde var birkaç yöntemi mevcut. ben kargo ile cihaz tamirine karşı olduğum için yapmıyorum hocam bu tamiri şuanda..ne işlem yapılıyor, cihaz arka kapak açılarak bl kilidi kırma işlemi sonrasında global rom mu yükleniyor
çin romuyla kullandığımızda normal imei repair yapabilceğiz fakat sadece dil sorunu var yani doğrumdur ?hayır bl kilidi açılmıyor hocam çipin yani ufs nin kodlandığını düşünün içine Türkçe rom yerleştiriliyor. Çip değiştirenlerde var birkaç yöntemi mevcut. ben kargo ile cihaz tamirine karşı olduğum için yapmıyorum hocam bu tamiri şuanda..
İmei repair işlemi vs yapabilirsiniz ancak bu konu hakkında açıklama yapmak forum kuralları gereği yasak hocam dil konusunda bilgim yok ancak cin romunu yukledikten sonra miflash ile global vs yukleyebilirsinizçin romuyla kullandığımızda normal imei repair yapabilceğiz fakat sadece dil sorunu var yani doğrumdur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çin romuyla kullandığımızda normal imei repair yapabilceğiz fakat sadece dil sorunu var yani doğrumdur ?
çin romunu nasıl yükleyebiliriz. global olmaz diyorlar o şekil..anakarta müadale gerekiyormuşİmei repair işlemi vs yapabilirsiniz ancak bu konu hakkında açıklama yapmak forum kuralları gereği yasak hocam dil konusunda bilgim yok ancak cin romunu yukledikten sonra miflash ile global vs yukleyebilirsiniz
dediğin gibi yetki alıp çin romunu kurduktan sonra... ""malidedeoglu"" dediği gibi global rom yükeleyebilir miyizz ?hayır bl kilidi açılmıyor hocam çipin yani ufs nin kodlandığını düşünün içine Türkçe rom yerleştiriliyor. Çip değiştirenlerde var birkaç yöntemi mevcut. ben kargo ile cihaz tamirine karşı olduğum için yapmıyorum hocam bu tamiri şuanda..