Yardım Note 8 pro bl kitlendi, cihaz açılmıyor

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
çin romu nasıl yükleyeceğiz...yetkili hesapla nasıl açıcazz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
çin romu nasıl yükleyeceğiz...yetkili hesapla nasıl açıcazz
hocam sizin şuanda 2 seçeneğiniz var ya yetkili hesapla rom yüklenecek çin romunda kullanacaksınız yada kargoyla gönderip convert yaptıracaksınız. o işlemde maliyet biraz yüksek olabilir hüseyin baki hoca dan fiyat alabilirsiniz. ben bu işi yapmıyorum şuanda. ama uzaktan yetkili hesap desteği verebilirim isterseniz. bilgisayar donanımınız uygunsa..

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
hocam sizin şuanda 2 seçeneğiniz var ya yetkili hesapla rom yüklenecek çin romunda kullanacaksınız yada kargoyla gönderip convert yaptıracaksınız. o işlemde maliyet biraz yüksek olabilir hüseyin baki hoca dan fiyat alabilirsiniz. ben bu işi yapmıyorum şuanda. ama uzaktan yetkili hesap desteği verebilirim isterseniz. bilgisayar donanımınız uygunsa..
kargoyla gönderdiğimizde normal romla türkçe olarak kullanabilcekmiyiz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
kargoyla gönderdiğimizde normal romla türkçe olarak kullanabilcekmiyiz
aynen Türkçe rom yükleniyor ama güncelleme durumu hakkında bilgim yok hocam. kendisinden bilgi alabilirsiniz..

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
aynen Türkçe rom yükleniyor ama güncelleme durumu hakkında bilgim yok hocam. kendisinden bilgi alabilirsiniz..
ne işlem yapılıyor, cihaz arka kapak açılarak bl kilidi kırma işlemi sonrasında global rom mu yükleniyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
ne işlem yapılıyor, cihaz arka kapak açılarak bl kilidi kırma işlemi sonrasında global rom mu yükleniyor
hayır bl kilidi açılmıyor hocam çipin yani ufs nin kodlandığını düşünün içine Türkçe rom yerleştiriliyor. Çip değiştirenlerde var birkaç yöntemi mevcut. ben kargo ile cihaz tamirine karşı olduğum için yapmıyorum hocam bu tamiri şuanda..

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
çin romuyla kullandığımızda normal imei repair yapabilceğiz fakat sadece dil sorunu var yani doğrumdur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır bl kilidi açılmıyor hocam çipin yani ufs nin kodlandığını düşünün içine Türkçe rom yerleştiriliyor. Çip değiştirenlerde var birkaç yöntemi mevcut. ben kargo ile cihaz tamirine karşı olduğum için yapmıyorum hocam bu tamiri şuanda..
çin romuyla kullandığımızda normal imei repair yapabilceğiz fakat sadece dil sorunu var yani doğrumdur ?

malidedeoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Note 9 Pro 128
Meslek
Ekonomist
Konular
18

İmei repair işlemi vs yapabilirsiniz ancak bu konu hakkında açıklama yapmak forum kuralları gereği yasak hocam dil konusunda bilgim yok ancak cin romunu yukledikten sonra miflash ile global vs yukleyebilirsiniz

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Benim merakım bilerek ve isteyerek mi kapattımız kilidi. Öyleyse neden kapattınız yani merak ettim

euonur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note9 pro
Konular
28
İmei repair işlemi vs yapabilirsiniz ancak bu konu hakkında açıklama yapmak forum kuralları gereği yasak hocam dil konusunda bilgim yok ancak cin romunu yukledikten sonra miflash ile global vs yukleyebilirsiniz
çin romunu nasıl yükleyebiliriz. global olmaz diyorlar o şekil..anakarta müadale gerekiyormuş

dediğin gibi yetki alıp çin romunu kurduktan sonra... ""malidedeoglu"" dediği gibi global rom yükeleyebilir miyizz ?

Son düzenleme:
Üst Alt