Yardım Note 8 pro açılmıyor

lackers

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 10
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Note 8 pro telefonum, sabah işe gitmeden şarja takıp yirmi dk sonra almaya geldiğimde kapalı buldum. Açılmıyordu, yan tuşlara bastığımda da hiçbir tepki vermiyor ekran sadece titreyip kalıyor. Telefon orjinal ve alındığı gibi kullanılıyordu. Pazartesi tatile çıkıyorum çıkmadan bu sorun çıktı.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Geçmiş olsun hocam, telefonu kapatın sonra ses yükseltme ve güç tuşuna aynı anda telefon titreyene dek basın, recovery menü açılması lazım. Recovery menü açılıyorsa hiç bir işlem yapmadan reboot deyin, cihaz açılmıyorsa yada tepki vermiyorsa recovery menüye geri dönün ve wipe all data yaparak sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edin.

Oyla:

lackers

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam, telefonu kapatın sonra ses yükseltme ve güç tuşuna aynı anda telefon titreyene dek basın, recovery menü açılması lazım. Recovery menü açılıyorsa hiç bir işlem yapmadan reboot deyin, cihaz açılmıyorsa yada tepki vermiyorsa recovery menüye geri dönün ve wipe all data yaparak sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edin.
Denedim bunları fakat dediğim gibi tepki yok, hard reset ekranına bile ulaşamıyorum, ekran simsiyah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir iki gündür güncelleme bildirimi geliyordu evde olmadığım için yapmamıştım. Şarja taktığımda otomatik güncelleme yaparken sorun olmuş olabilir. Yardım ederseniz sevinirim, telefoncuya bırakmıştım oda yazılım atamamış

Son düzenleme:
Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Denedim bunları fakat dediğim gibi tepki yok, hard reset ekranına bile ulaşamıyorum, ekran simsiyah.
Cihazınız garantili ise garantinizin bozulmaması adına siz herhangi bir müdahelede bulunmayabilirsiniz, yada garantiyi yok sayarak farklı işlemler (edl mod gibi) gerçekleştirebilirsiniz. Cihaza yetkili hesap ile yazılım atılması gerekebilir, garantiye gönderebilir yada Zenex hocam ile özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Tekrar Geçmiş Olsun

Oyla:

Dirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
6
Garantiye gönderin cihazı hocam garantiniz devre dışı kalıyor diğer işlemlerde

Oyla:

lackers

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz genpadan anakart değişimi görmüş arkadaşlar, servis numarasından baktığımda açıklama şu şekilde " CİHAZ AÇILMAMAKTADIR . YAZILIM GÜNCELLENDİ SORUN DEVAM ETMEKTEDİR. ANAKART DEĞİŞİMİ SAĞLANARAK SORUN GİDERİLDİ. TÜM TESTLERDEN BAŞARI İLE GEÇTİ. " .

Sizce herhangi bir sıkıntı olur mu anakart değişiminde?

Oyla:
Üst Alt