Yardım Note 7 Sensör Sorunu

leventgirgin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
note 7 lavender
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9 - 10 global custom
Telefon Modeli
Mi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Büyük bir sorun çok aradım denedim ama bulamadım her şeyi denedim.... :( ama olmadı dostlar hangi romu kullansamda, persist.img yuklesemde , build.prop sistem dosyasında yapılanlar değişiklikleri yapsamda ve yakınlık sensor kapatsamda çözüm üretemedim. sorun şu telefon arasamda yada telefon gelsede telefon açıyorum telefon kaldırıp kulağima getirdigimde normal telefonda telefon dokunmatik çalışmasın diye ekranı kapatır ama bu telefonlar kulağıma yaklaşınca kapanıyor sonra tekrar açılıp kulagıma değen susturma tuşu ,kayıt tuşu yada camera açılıyor ben çozemedim eğer bilen yada çözen biri varsa yardım ederse çok sevinirim herşey için çok teşekkürler

betlisli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan kara
Cihazım
red mi 3s
Konular
24
Büyük bir sorun çok aradım denedim ama bulamadım her şeyi denedim.... :( ama olmadı dostlar hangi romu kullansamda, persist.img yuklesemde , build.prop sistem dosyasında yapılanlar değişiklikleri yapsamda ve yakınlık sensor kapatsamda çözüm üretemedim. sorun şu telefon arasamda yada telefon gelsede telefon açıyorum telefon kaldırıp kulağima getirdigimde normal telefonda telefon dokunmatik çalışmasın diye ekranı kapatır ama bu telefonlar kulağıma yaklaşınca kapanıyor sonra tekrar açılıp kulagıma değen susturma tuşu ,kayıt tuşu yada camera açılıyor ben çozemedim eğer bilen yada çözen biri varsa yardım ederse çok sevinirim herşey için çok teşekkürler
Ekran koruyucu olmadan dene bide

Oyla:

AdemBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Ruby & Curtana
Meslek
Muhasebe Yönetici
Konular
46
9s var bende de o şekilde oluyor kilitliyorum ekranı ama gene de aynısı oluyor anlamadım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Konu başlığı düzenlenmiştir. Lütfen sorununuzu anlatacak derecede kısa ve öz başlıklar kullanınız.

Oyla:

leventgirgin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
note 7 lavender
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkurler cevaplarınıza ekran koruyucu zaten devrede değil bu bence note 7 bir kusur ekran dokunmatiklerinde var frimware düzelecek gibi değil

Oyla:
Üst Alt