Serhat hocam ben burda paylaşılan güncelleme yi manuel olarak indirdim ama kuramadım10.2.2 güncellemesinden bir çok kişi şikayetçi olduğunu bildirdi, beta sürüme geçiş yapabilirsiniz isterseniz.
Hangi güncellemeyi yeni çıkan beta 9.0 Pie guncellemesi ise henüz kapalı beta aşamasında yani kullanıcıya sunulmadı. Ama twrpden yükleyebilirsiniz..Serhat hocam ben burda paylaşılan güncelleme yi manuel olarak indirdim ama kuramadım
Ama bugün ota dan verildi geri çekmişlerHangi güncellemeyi yeni çıkan beta 9.0 Pie guncellemesi ise henüz kapalı beta aşamasında yani kullanıcıya sunulmadı. Ama twrpden yükleyebilirsiniz..
1. Sayfa ya bakarsanız Arkadaşlar paylaştıAma bugün ota dan verildi geri çekmişler
Geri çektiler evet hocam, demek istediğim kesin olarak henüz yayınlamadılar bir kaç gün daha bekleyin, Xiaomi'nin sürekli yaptığı şeydir bu, büyük ihtimalle otaya geri verirler..Ama bugün ota dan verildi geri çekmişler
Hocam bu linki indirdim ama kuramıyorumgüncelleme geri çekilmiş evet şuan kullanıyorum bi hata almadım kullanımda henüz ama vardır bi bildikleri
link hala sağlama ama denemek isteyen kendi sorumluluğundadır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu linki indirdim ama kuramıyorum
hocam nedenini bilemiyorum ama otadan gelen güncelleme aynı linkten ben indirip kurdum sorun olmadıHocam bu linki indirdim ama kuramıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: