GuncellemeyiNeyi hocam
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui en den manuel indirin yada ota guncelleme kontrol edinGuncellemeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burdan indirdim ama kuramadım
Global beta kullanıyorum bunu manuel olarak indiriyorum ama kuramıyorum hata veriyorMiui en den manuel indirin yada ota guncelleme kontrol edin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Acaba zipten cikaricakmiyizGlobal beta kullanıyorum bunu manuel olarak indiriyorum ama kuramıyorum hata veriyor
Global beta kullanıyorum bunu manuel olarak indiriyorum ama kuramıyorum hata veriyor
Acaba zipten cikaricakmiyiz
Böyle bir hata alıyorumGlobal beta kullanıyorum bunu manuel olarak indiriyorum ama kuramıyorum hata veriyor
Zipten cikarmayin guncelleyiciden uc noktayi tiklayip guncelleme paketi secin yukleyinGlobal beta kullanıyorum bunu manuel olarak indiriyorum ama kuramıyorum hata veriyor
Böyle bir hata alıyorum
Siz kullaniciya acilmayan beta grubuna verilen romu yuklemeye calisiyirsunuz bence versigim linkden indirip kurunGlobal beta kullanıyorum bunu manuel olarak indiriyorum ama kuramıyorum hata veriyor
Böyle bir hata alıyorum
Ben de beta globaldeyim hocamZipten cikarmayin guncelleyiciden uc noktayi tiklayip guncelleme paketi secin yukleyin
Siz kullaniciya acilmayan beta grubuna verilen romu yuklemeye calisiyirsunuz bence versigim linkden indirip kurun
Benim verdigim linkden indirip kurun kararli romda iseniz herseyi siler bilginiz olsunBen de beta kararlıyım hocam
Aynı sorun şuanda bende de var ama güncellemeyle alakalı bir sıkınıtıdır diye düşünüyorumBenim cihaz da note 6 pro 10.2.2 var ekran çok geç açılıyor. Sebebi ne olabilir. Güncelleme den mi kaynaklı? Eğer güncellemeyle bir sorun varsa hata güncellemesi ne zaman gelir? Yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar.
10.2.2 güncellemesinden bir çok kişi şikayetçi olduğunu bildirdi, beta sürüme geçiş yapabilirsiniz isterseniz.Aynı sorun şuanda bende de var ama güncellemeyle alakalı bir sıkınıtıdır diye düşünüyorum