- Adım
- İlkay
- Cihazım
- Note pro 6
- Konular
- 6
Merhaba arkadaşlar cihazim sebeke sinyali yok bootloader kapali sebeke olmadan bootlader kilidini açmanın bir yolu varmıdır.
Cevap veriyorum açılmaz .Merhaba arkadaşlar cihazim sebeke sinyali yok bootloader kapali sebeke olmadan bootlader kilidini açmanın bir yolu varmıdır.
Bootlader açmadan diag acamazsiniz. Çünkü teelfonu rootlayamadiginiz için yetki veremezsinizPeki diag portunu acabilir miyim
Zenex hocamla irtibata geçiniz. Ucreti mukabilinde yardımcı olur. Bende aynı dertten muzdariptim. Çanakkale'ue gonderdim. Hemen halledip gönderdi.Peki diag portunu acabilir miyim
Note 6 Pro bootloder kapalı diag port açılıyor, sim 1 de kayıt yapılıyor bilginizePeki diag portunu acabilir miyim
Note 6 Pro bootloder kilidi kapalı diag port açılıyorBootlader açmadan diag acamazsiniz. Çünkü teelfonu rootlayamadiginiz için yetki veremezsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zenex hocamla irtibata geçiniz. Ucreti mukabilinde yardımcı olur. Bende aynı dertten muzdariptim. Çanakkale'ue gonderdim. Hemen halledip gönderdi.
Note 6 Pro bootloder kapalı diag port açılıyor, sim 1 de kayıt yapılıyor bilginize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Note 6 Pro bootloder kilidi kapalı diag port açılıyor