Yardım Note 4x video oynatıcı

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar, telefonuma video attım fakat dosyalara giremeden video yu bulup oynatamıyorum. İlla dosyalar, videolar bölümüne gidip video yu oynatmam lazım. Mesela bu video yu müzik uygulamasının içine atamazmıyım ? yada neden telefonda müzik uygulaması gibi video uygulamasının ikonu yok ? çözemedim ben bunu, nasıl yapmam lazım.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam MIUI'de video uygulama ikonu uzun zaman önce kalktı. MX player vb. bir uygulama indirip kullanabilirsiniz.
Allah allah, neden böyle birşey yaptılar ki, bu MIUI çok ilginç gerçekten. Şimdi play store dan bir uygulama indirmem şart, başka bir yolu yok bunun anladığım kadarıyla. Peki kullanımı basit, tavsiye edeceğiniz bir oynatıcı var mı hocam.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Allah allah, neden böyle birşey yaptılar ki, bu MIUI çok ilginç gerçekten. Şimdi play store dan bir uygulama indirmem şart, başka bir yolu yok bunun anladığım kadarıyla. Peki kullanımı basit, tavsiye edeceğiniz bir oynatıcı var mı hocam.

Ben uzun yıllardır hep MX Player kullanıyorum hocam, tavsiye ederim :)

Video uygulaması oldukça karmaşıktı. İçerisinde online film izlenebilen, satın alınabilen bölümler vardı, televizyon kanallarına bağlanıyordu, yeni filmler çıktığında bildirimler geliyordu vs. Tabii her şey çinceydi ve global kullanıcılar için oldukça rahatsız edici bir hal almıştı. Bu nedenle uygulamayı tamamen kaldırmayı tercih ettiler zannediyorum.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Ben uzun yıllardır hep MX Player kullanıyorum hocam, tavsiye ederim :)

Video uygulaması oldukça karmaşıktı. İçerisinde online film izlenebilen, satın alınabilen bölümler vardı, televizyon kanallarına bağlanıyordu, yeni filmler çıktığında bildirimler geliyordu vs. Tabii her şey çinceydi ve global kullanıcılar için oldukça rahatsız edici bir hal almıştı. Bu nedenle uygulamayı tamamen kaldırmayı tercih ettiler zannediyorum.
Teşekkür ederim yardımlarınız için. O zaman hemen indireyim ben MX player.

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
mx playerdan memnun kaldın mı bilmiyorum hocam ama memnun kalmadıysan şiddetle vlc player tavsiye ederim :)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
mx playerdan memnun kaldın mı bilmiyorum hocam ama memnun kalmadıysan şiddetle vlc player tavsiye ederim :)
Hocam ilk önce mx player yükledim ama hoşuma gitmedi, dedim birde vlc player deneyeyim, vlc player da karar kıldım, daha güzel ve sade bir arayüzü var sanki vlc nin.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ilk önce mx player yükledim ama hoşuma gitmedi, dedim birde vlc player deneyeyim, vlc player da karar kıldım, daha güzel ve sade bir arayüzü var sanki vlc nin.

Önemli olan sıkıntının giderilmesi. Ben de bir bakayım VLC player'a sizler memnun kaldıysanız muhtemelen ben de beğenirim. :)

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Önemli olan sıkıntının giderilmesi. Ben de bir bakayım VLC player'a sizler memnun kaldıysanız muhtemelen ben de beğenirim. :)
Evet hocam sorun çözüldü, tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.

Oyla:
Üst Alt