Oem unlock flash magisk build.prop bu kadar.Estağfurullah, Mi A1'de çok kolay bir yöntemi vardı ama Mi6'da nasıl bilmiyorum tabi belki onda daha karışıktır.
Gcam uygulamasının bariz faydaları mutlaka vardır. Ne var ki fotoğraf çekmek biraz da maharet ister. Misal ben... O kadar eleştirilen mi 6 nın kamerasından son derece memnunum ve gcam kullanmaya hiç ihtiyaç duymadım. Örneklerinde görüldüğü gibi....
Size inanıyorum.Üstelik ismini vermek istemediğim bir teknoloji sitesi moderatörünün DxOMark tan 114 puan almış P20 pro' ya gcam kurmak çabasını gördükten sonra Google kamera sevdanızı emin olun daha iyi anlıyorum.Gün ışığında fazla fark göremezsiniz zaten, evet doğru fotoğraf çekmek maharet ister lakin telefonlarda düşük ışıkta istediğiniz kadar maharetli olun bir yerden sonra elin maharetinden ziyade yazılımın mahareti kendini gösteriyor. Google kamerayı daha çok düşük ışıklı ortamlarda kullanıyorum ama emin olun hdr+ moduyla çektikten sonra stok yazılımı kullanmazsınız. Note 4x ve gcam ile çektiğim fotoğraflara instagram profilimden ulaşabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mı 6 için bir link verebilir misiniz? Direk güncelleyeciden olursa düşünebilirim.Global beta kurun. Camera api2 aktif oluyor. Güncelleyici ile hiç rom atmadan betaya geçebilirsiniz. Rom, twrp vs gerek de yok. Gcam in tadını çıkarın.