Yardım Note 3 Şarj Sorunu

hakanuzell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Herkese iyi günler; açık açık yazacağım için biraz uzun olacak ancak yardım ederseniz çok mutlu olurum.
2 gündür başıma geliyor telefonun şarjı bitti kapandı bende şarja taktım ve açılmadı fastboot da kaldı. Kapat aç felan yaptım fayda etmedi fastboot da kaldi. Güç tuşu ile ses açma tusundan rebootladim açıldı fastbootu geçti fakat şarj yavaş olmaya başladı 3 saate pil tam dolu yazısını gördüm şok oldum çünkü 1.5 saatte max fulluyordu. Çıkar tak yaptım kabloyu birkaç kez sonra şarj hızlandı eski haline döndü. Ertesi gün sarjdayken yeniden başlattım gene fastbootda kaldı şarjda çıkardım yeniden başlattım düzeldi ama gene yavaş şarj oldu. Şuan şarj gidip geliyor gelince de hızlı olmuyor hızlı olması için baya çıkar tak yapıyorum. Kulaklık da bildiğiniz gibi type c den olduğu için kulaklığı da taktım ilkinde okumadi çıkar tak yaptım okudu. Benim tahminim soketten. Biraz uzun oldu yazı ama detaylı yazmak istedim kusura bakmayın. Bu arada formatladim hala aynı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-10-13-26-23-012_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-09-10-13-26-23-012_com.android.settings.png
    139,2 KB · Görüntüleme: 23

hakanuzell

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Sorun kısmen çözüldü. Çok nadir yavaş şarj ediyor oda benim iyi temizleyememem. Bir telefoncuya götürüp temizletecem

Oyla:
Üst Alt