Hocam size en zor ihtimallle tutmuştur. Arkadaş doğru söylüyor, nerdeyse note 13 ve 14 pro serisinin hepsi böyle Çin'den alıyorlar Chima romlu telefonu global'e çeviremiyorlar bootloader açmak yasak çünkü o yüzden fake rom atıyorlar Türkçe olsun diye. Size global rom gelmiş siz bayağı şanslısınız açıkçası.Bende yurt dışı global aldım fake rom ile geldiği yok.
Bilip bilmeden yorum yapmayın.
Hocam size en zor ihtimallle tutmuştur. Arkadaş doğru söylüyor, nerdeyse note 13 ve 14 pro serisinin hepsi böyle Çin'den alıyorlar Chima romlu telefonu global'e çeviremiyorlar bootloader açmak yasak çünkü o yüzden fake rom atıyorlar Türkçe olsun diye. Size global rom gelmiş siz bayağı şanslısınız açıkçası.
18 çok fazla şiyar diye biri satıyor 14500 artı 1.5 server kayıt 16 yapıyor.Güvenilir bir satıcıda server kayıtlı 18 bine satıyor daha önceden başka telefon almıştım sorun olmamıştı 18 bin normal mi
Yurt dışı 18 bin verene kadar gidin a55 felan alın hocam daha iyi. 18 bin çok fazla, en fazla 15 bin.Güvenilir bir satıcıda server kayıtlı 18 bine satıyor daha önceden başka telefon almıştım sorun olmamıştı 18 bin normal mi
POCO X7 PRO varken bu cihaz alınmaz. Her açıdan çok daha iyi cihaz.Arkadaşlar merhaba
Bugün avm den note 14 pro+ almayı düşünüyorum ama pek bir yorum bulamadım cihaz hakkında sizce nasıl alınır mı fiyat olarak performans olarak veya alan kullanan biri var mıdır destekleriniz ricam
Kullandın mı kullanmadıysan yorum yapma insanlar zar zor bir telefon alıyor.yapmayın lütfenPOCO X7 PRO varken bu cihaz alınmaz. Her açıdan çok daha iyi cihaz.