Yardım Note 14 Pro+ HK

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Turizm
Konular
0
Kullandın mı kullanmadıysan yorum yapma insanlar zar zor bir telefon alıyor.yapmayın lütfen
Cevaba gelecek olursak
Ben bundan yaklaşık bir ay önce poco x7 pro aldım yurtdışı cihaz çok seri bir cihaz ama kamera olarak felaket özellikle gece çekimleri eski nokia telefonlardan daha kötü diyebilir.
Benim için kamera önemli olduğu için redmi note 14 pro plus global aldım.iyiki almışım.
Kamera ve ses kesinlikle daha iyi diyebilirim.
Poco sadece oyun oynarsın mantığında ekran paneli de beğenmedim fuul parlaklık olmasına rağmen renk çok soluk geliyor.
Redmi de öyle bir sorun yok.redmi sesi de Pocoyo göre berrak ve net
Ben şahsen Pocoyu beğenmedim .
En iyisi redmi note 14 pro plus
Kullandım güzel kardeşim. Senin piyasada görüp göremeyeceğin neredeyse çoğu cihazı kullandım ve kullanıyorum. En iyisi note 14 pro plus falan değil. Son güncellemeyi aşağıdaki sürümü
OS2.0.10.0.VOJMIXM
yüklenmiş halde kullandım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım ve ayrıca poco x7 pro'nun camerası note 14 pro plus ile aynı ayarda. Sonuçta orta segment cihazlar. Ayrıca poco'daki işlemci note 14 pro plus'ın işlemcisinden iki katı daha güçlü neredeyse. Karşılaştırma için buraya bakabilirsiniz.

Ayrıca eminmertcanyilmaz , madem avmden alacaksınız, üstüne iki üç bin daha koyup S24 FE cihazı da alabilirsiniz. Neredeyse S24 + ile aynı güce sahip şu anda iş cihazım olarak kullandığım orta segmentin kralı bir cihaz. Eğer yurtdışı alacaksanız POCO X7 Pro almanızı tavsiye ederim. Daha ileriye dönük performansı ve bataryası daha uzun süre gidecek bir telefon.

erguvan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Rdm Nte 14 pro+
Konular
0
Eğer kameraları aynı ayarda ise telefonumu sana beleş vereceğim.
Bende sınırda oturuyorum sen telefonun reklamını görmeden ben kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer kameraları aynı ayarda ise telefonumu sana beleş vereceğim.
Bende sınırda oturuyorum sen telefonun reklamını görmeden ben kullanıyorum.
Aynı ayarda diyorsun kanıtın var mı karşılaştırma var mı yok...
Poco aldım kullandım sonra redmi note 14 pro plus aldım onu kullanıyorum.
Aynı kameralar değil bir defa kağıt üzerinde bile aynı depil.
Ön kamera için poco x7 pro yu eleştiren binlerce yorum var.
Ben insanlar yanlış yönlendirilmesin diye çaba harcıyorum.ki insanlar mağdur olmasın...

Son düzenleme:
Üst Alt