Yardım Note 10S Custom Rom yükleme sonrası sorunlar

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26
Hocam rom'u kurdum fakat spoofer'dan integrity fix'i açmam bir işe yaramadı. .xml uzantılı dosyanın içi boş gözüküyor onu yapamadım. Yani kısaca şuan rom çalışıyor fakat sertifika fix çalışmadı (ya da ben çalıştıramadım)
Xml dosyasının içini ss atar mısınız hocam?

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam klasör olarak indirmissiniz dosyayı indirecektiniz. Dosyaları doğru indirdiğinizden emin olun hocam. Tekrar linki bırakıyorum buraya;

ismimemircan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
Hocam klasör olarak indirmissiniz dosyayı indirecektiniz. Dosyaları doğru indirdiğinizden emin olun hocam. Tekrar linki bırakıyorum buraya;

Hocam şuan bir şekilde sertifikalı diye gözüküyor google play'de. Integrity Fix Api Checker uygulamasında da basic testi geçiyor diğerlerini geçemiyor whatsapp kurdum denemek için o bilindik hatayı aldım bundan sonra ne yapmam lazım?

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26
Hocam şuan bir şekilde sertifikalı diye gözüküyor google play'de. Integrity Fix Api Checker uygulamasında da basic testi geçiyor diğerlerini geçemiyor whatsapp kurdum denemek için o bilindik hatayı aldım bundan sonra ne yapmam lazım?
Pif dosyasını güncellediniz mi hocam? Ve spoof ayarı açık olmalı. Bunları yapmadıysanız yapın ve cihazı yeniden başlatın. Eğer olmuyorsa keybox ban yemiştir. Düzgün bir keybox bulmak lazım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250913-064433_Ayarlar.png
    Screenshot_20250913-064433_Ayarlar.png
    318,6 KB · Görüntüleme: 2

ismimemircan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emircan
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
Pif dosyasını güncellediniz mi hocam? Ve spoof ayarı açık olmalı. Bunları yapmadıysanız yapın ve cihazı yeniden başlatın. Eğer olmuyorsa keybox ban yemiştir. Düzgün bir keybox bulmak lazım.
Evet yaptım dediğim gibi cihaz sertifikalı gözüküyor. Checker uygulamasında da 1. testi geçiyor diğerlerini geçmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet yaptım dediğim gibi cihaz sertifikalı gözüküyor. Checker uygulamasında da 1. testi geçiyor diğerlerini geçmiyor.
Düzeltme* şuan test sonuçları birebir aynı fakat whatsapp doğrulamasını geçtim. Birazdan ziraat bankacılık uygulamasını deneyip ona göre yazıcam hocam saygılar.

Son düzeltme* Bankacılık uygulaması da sorunsuz açıldı her şey için çok teşekkür ederim hocam ilk kez sorunsuz kurabildim custom rom. Son bir sorum var önceden magisk denediğim zamanlar garip etkileşimler yapıyorduk modül yükle modül içinden whatsapp vb uygulamayı root için gizle tarzı. Kernel de bu tarz bir şey yok galiba yanlış anlamadıysam ve modül olarak önerebileceğiniz şeyler var mıdır? Bilgim olmadığı için soruyorum.

Son düzenleme:

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26

Düzeltme* şuan test sonuçları birebir aynı fakat whatsapp doğrulamasını geçtim. Birazdan ziraat bankacılık uygulamasını deneyip ona göre yazıcam hocam saygılar.

Son düzeltme* Bankacılık uygulaması da sorunsuz açıldı her şey için çok teşekkür ederim hocam ilk kez sorunsuz kurabildim custom rom. Son bir sorum var önceden magisk denediğim zamanlar garip etkileşimler yapıyorduk modül yükle modül içinden whatsapp vb uygulamayı root için gizle tarzı. Kernel de bu tarz bir şey yok galiba yanlış anlamadıysam ve modül olarak önerebileceğiniz şeyler var mıdır? Bilgim olmadığı için soruyorum.
Sorununuz çözüldüyse geçmiş olsun hocam.

WhatsApp konusuna gelince kernelsu da root gizleme olayı yok. Yani genellikle gerekmiyor çünkü çekirdek içinde çalışıyor. Root gizleme sorununu sadece Clash Royale de bu durumu yaşıyorum bazen. Rootu görmüyor cihaz sertifikalı ama yine de bir şekilde uygulama anlıyor. Aosp ile alakalı olduğunu düşünüyorum MIUI hyperos da böyle bir sorun genelde yaşamadım. Modül olarak YouTube ve kullanıyorsanız YouTube music öneririm hocam onun dışında zygisk next ve zygisk detach önerebilirim. Zygisk next; magiskte zygisk destekli modülleri kernelsu da kullanabilmenize olanak tanıyor. Detach da bunlardan birisi sayılır. Bu uygulama google playin güncelleme yapmamasını istediğiniz uygulamaları store dan gizliyor. Örneğin YouTube ve YouTube music ben de root ile premium şekilde çalışıyor diyebilirim bunun bozulmaması için güncelleme almaması lazım detach ile bu sorunu çözüyorum. Araştırdıkça, sorunlarınızı keşfederek root dünyasını daha fazla keşif edebilirsiniz. Yazabileceğim daha çok modül var ama bunlar sanırım en popüler olanları. Bu arada WhatsApp sorununuzu çözmenize sevindim :) bu aralar bir çok kişi bu sorunu yaşıyor. Neyse hocam iyi forumlar.

Üst Alt