Soru Note 10S Alınır mı?

lastsession

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
poco x3 pro ile 10s arasında kaldım. X3 pro biraz daha oyun odaklı ve kamerası kötü deniyor. Ben fazla oyun oynayan biri değilim onun dışında sosyal medyada daha aktifim. Kameraya ve ekrana önem veriyorum 10s'in amoled olması daha çok beni çekiyor. Onun dışında toz ve suya dayanıklı sertifikası varmış bu da hoşuma giden özelliklerinden oldu. Redmi Note 5 elimden düştüğü için kasası yamuldu ve bu şekilde 1,5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun vermedi. 3. yılın sonunda artık değiştirme kararı verdim. Kasa yamulmasa birkaç sorun olmasa 5 sene götürürdü beni. 10S bu durumda beni tatmin eder mi almamı önerir misiniz? Xiaomi tr garantili 3500 e alacağım.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
MTK işlemci cihaz almayın derim.. lastsession,

Montague1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi Note10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Kullanıcısı olarak söylüyorum; alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MTK işlemcili hiçbir cihazı almayın henüz emekleme aşamasındalar SD'den şaşmayın.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
poco x3 pro ile 10s arasında kaldım. X3 pro biraz daha oyun odaklı ve kamerası kötü deniyor. Ben fazla oyun oynayan biri değilim onun dışında sosyal medyada daha aktifim. Kameraya ve ekrana önem veriyorum 10s'in amoled olması daha çok beni çekiyor. Onun dışında toz ve suya dayanıklı sertifikası varmış bu da hoşuma giden özelliklerinden oldu. Redmi Note 5 elimden düştüğü için kasası yamuldu ve bu şekilde 1,5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun vermedi. 3. yılın sonunda artık değiştirme kararı verdim. Kasa yamulmasa birkaç sorun olmasa 5 sene götürürdü beni. 10S bu durumda beni tatmin eder mi almamı önerir misiniz? Xiaomi tr garantili 3500 e alacağım.
Ben Öyle Düşünmüyorum MTK Diye Çöp Değilya Niye Herkes Böyle Düşünüyor Anlamıyorum Eskidendi O Artık
Taş Gibi Telefon Snapdragon içindeki Çipinin İçindeki
Transistörler vs Altındanmı Aynı Transistörler MTK Çipindede Var Hepsini TSMC Üretiyor.Ayrıca MTK Telefonun Onarımı Ve IMEI Vs Daha Kolay İçi
Açılmadan Bir Çok Onarımdan Kurtuluyorsun.Kaç Kere Brick Yaptım İçini Açmadan Yine Kurtardım
Bu İşler Kullan Kişiye İstediği Özelliğe Göre Değişir Estetik Hafif Kullanışlı Amoled Ekranı Kamerası İşlemcisi Bataryası Gayet iyi.
Seçim Size Kalmış

desportiso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi8se
Konular
2
Aynen cihaz taş gibi zerre tereddüt etmeyin derim MTK MTK diyorlar cihaz 10 numara

hsyncn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Can
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Mtk işlemcili cihazlar oyun esnasında SD işlemcili telefonlara göre daha fazla ısınıyor fakat çok oyun oynamayiyorsunuz benim düşüncem çok sağlam telefon fiyatına göre çok iyi performans veriyor kamerası cidden iyi amoled ekran abime aldırdım ve çok memnun tavsiye ederim

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
MTK işlemci cihaz almayın derim.. lastsession,

Redmi Note 8 Pro MTK işlemci nazar değmesin canavar gibi

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Kullanıcısı olarak söylüyorum cihaz iyi hafif ince kamera güzel oyunlarda kastıgını görmedim tercih sizin ben memnunum

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
28
MTK dimensty 1200 olan k40 gaming kullanıyorum. Çatır çatır Wii emülatör oyunlarını oynuyorum. ısınma testine YouTube 'dan bakabilirsiniz. Millet ezbere konuşmayı ne çok seviyor?
Alınmaz diyenlere bakmayın bal gibi alınır

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru