Soru Note 10 pro rom önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
16
Merhaba cihazı ikinci el satın aldım bugun geldi xiaomi global 14.0.8 yüklü ama hızlı ve pil iyi olan bir sürüme geçmek istiyorum sonrasında google camera yüklemek istiyorum ama hangi romu kuracağım konusunda kararsız kaldım sizden destek istiyorum.
Efs ve modem yedeği aldım twrp cihazda kurulu şuan

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
İnceleyin

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnceleyin

254 sayfa konuyumu inceleme mi istiyorsun? Lütfen yorum yapmak için yapmayın

sonnefesim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yılmaz
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Konuda tavsiye edilen bir rom mevcut dikkat ederseniz

sonnefesim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yılmaz
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Arkadaş tavsiye vermiş şu isim şu sürüm romu tavsiye veriyor. Bir zahmet ismini kodunu googleda arayıp bulabilirsiniz. Link bağlantı kırık açılmıyor olabilir.

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş tavsiye vermiş şu isim şu sürüm romu tavsiye veriyor. Bir zahmet ismini kodunu googleda arayıp bulabilirsiniz. Link bağlantı kırık açılmıyor olabilir.
Yıl 2025 10ncu aydayız ben eski sürüm eski tavsiye dinlemek görmek istemediğim için konu açtım. Kullanan kişiler zaten yorum yapar sizin benimle olan derdiniz ne anlamıyorum lütfen başka yerde yorum kasar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden sizlerle tartışmak istemiyorum yorum yapmayınız. Güncel note 10 pro kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Yıl 2025 10ncu aydayız ben eski sürüm eski tavsiye dinlemek görmek istemediğim için konu açtım. Kullanan kişiler zaten yorum yapar sizin benimle olan derdiniz ne anlamıyorum lütfen başka yerde yorum kasar mısın?

Cidden sizlerle tartışmak istemiyorum yorum yapmayınız. Güncel note 10 pro kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim.
Arkadaşlar balık tutmayı öğretmek istemiş ama siz inatla direkt balık istemişsiniz :)
Bu cihaz için güncelleme çıkmıyor, bunu biliyorsunuzdur. Yeni yapılan Hyper romlar stabil değil. A13 olanlar fena değil ama onlarında MIUI romlardan farkı yok. Bu yüzden ya eski rom yükleyeceksiniz ya da AOSP rom yükleyeceksiniz.
Her türlü arkadaşların verdiği konuya göz atmanız gerekecek yani :)

Xrosen22

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Arda
Cihazım
Mi 9
Konular
16
Arkadaşlar balık tutmayı öğretmek istemiş ama siz inatla direkt balık istemişsiniz :)
Bu cihaz için güncelleme çıkmıyor, bunu biliyorsunuzdur. Yeni yapılan Hyper romlar stabil değil. A13 olanlar fena değil ama onlarında MIUI romlardan farkı yok. Bu yüzden ya eski rom yükleyeceksiniz ya da AOSP rom yükleyeceksiniz.
Her türlü arkadaşların verdiği konuya göz atmanız gerekecek yani :)
Arkadaşın verdiği konuyu bir çok kez inceledim sayfa sayfa gezdim bir yerden sonra artık konu dışı konuşmalar geçiyor o yüzden bakmamayı tercih edip buraya sormakla hata ettiğimi düşünüyorum. Çünkü nerde yorum kasmaya çalışan var gelip soru soran insanların konusunun altına farklı bir konu atanla dolu etraf ben bilmiyorum forumda gezmeyi hiç akıl edemediğimi düşünmeleri ayrı komik yorum kasmaları ayrı komik

Öğlenden beri inceliyorum adam akıllı paylaşım yapan birini ne gördüm ne duydum yardımcı olup 2-3 kelime yazmak yerine bağlantı atmaları burayı nasıl bir kötü izlenime düşürdüklerinin farkında değiller bu konudaki muhabbetten sonra buraya konu açacağımı zannetmiyorum. Bilgisayar forumlarında bile daha çok açıklayıcı cevaplar bulunuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt