- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 23
Hocam yanlış anlama ama sen forum değil telegram grubu olarak görüyorsun burayı. Forum kültüründe hemen soru sor cevap al gibi bir şey olmuyor genelde. Bir şeyler öğrenmek istiyorsan sayfalarca mesaj okumak zorunda kalıyorsunArkadaşın verdiği konuyu bir çok kez inceledim sayfa sayfa gezdim bir yerden sonra artık konu dışı konuşmalar geçiyor o yüzden bakmamayı tercih edip buraya sormakla hata ettiğimi düşünüyorum. Çünkü nerde yorum kasmaya çalışan var gelip soru soran insanların konusunun altına farklı bir konu atanla dolu etraf ben bilmiyorum forumda gezmeyi hiç akıl edemediğimi düşünmeleri ayrı komik yorum kasmaları ayrı komik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öğlenden beri inceliyorum adam akıllı paylaşım yapan birini ne gördüm ne duydum yardımcı olup 2-3 kelime yazmak yerine bağlantı atmaları burayı nasıl bir kötü izlenime düşürdüklerinin farkında değiller bu konudaki muhabbetten sonra buraya konu açacağımı zannetmiyorum. Bilgisayar forumlarında bile daha çok açıklayıcı cevaplar bulunuyor![]()
Ayrıca diğer konulara da bakarsan benzer bir sürü konu var. Onun önüne geçmek için tek konu üzerinden devam ettik. Evet biraz fazla mesaj olmuş ama deneyimleri hep o konuda paylaştık.