Yardım Normalde böyle olmayan bilgisayarım neden böyle yapmaya başladı?

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
71
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global miui
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Normal de bilgisayarım 15-20 saniye de açılırdı şimdi bu süre 67 saniye ye çıktı ve format attıktan sonra bile düzelmedi.
Açılırken normalde gigabyte yazısı hemen geçerdi simdi orda kalıyor bir süre üstüne garip bir düz çizgi daha çıkıyor adım adım anlatacağım görseller ile..
Ama şu 3.resim de ki beyaz çizgi kaybolup çıkıp gözüküyor yer değiştiriyor normalde öyle bir şey olmuyordu ve windows logosu da çıkmıyordu sistem bilgilerimi de en altta paylaşıyorum lütfen bu olayı çok kafama takmaya başladım çünkü garip geldi.. not: SSD VAR

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 2.jpg
    2.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 3.jpg
    3.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 4.jpg
    4.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Sistem bilgilerim.png
    Sistem bilgilerim.png
    44,3 KB · Görüntüleme: 35

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ben bir sorun görmedim, BİOS üzerinden tam ekran logo gösterimi etkinleştirilmiş. Kaçırdığım bir şey varsa söyleyebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun için BIOS sıfırlamaya gerek yok, Full Screen Logo Show Seçeneğini Disabled yapın çözülür

Oyla:

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
71
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bir sorun görmedim, BİOS üzerinden tam ekran logo gösterimi etkinleştirilmiş. Kaçırdığım bir şey varsa söyleyebilirsiniz.

Bunun için BIOS sıfırlamaya gerek yok, Full Screen Logo Show Seçeneğini Disabled yapın çözülür
dediğiniz yeri bulup haber vericem tekrardan ama windows logosu da çıkmıyordu hiç direk tak diye acılıyordu windows logusunu kapatma yeri var mı acaba?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Birde başlangıcı kontrol edin. Anti virüs aşırı derece etki yapar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8

Bios sıfırlamayı arkadaşın Bios üzerinde yanlış ayarlamalar yaptığını da düşünerek önerdim. Yapmasının hiçbir zararı yoktur bu anakart modelini bilmiyorum ve hangi işlemleri yapıp yapmadığınıda bilemiyoruz belkide durum sizin dediğiniz gibidir. Asrockda bu ayar şu şekilde geçiyor örneğin Windows Boot Resolution HD her anakartta terimler çok farklı arkadaş şunu şunu yaptım diyecek ki ona göre yöntem söyleyeceğiz hiçbirşey ifade edilmediği için kafam buna bastı :)

Oyla:
Üst Alt