Yardım Noguat güncellemeyi aldı ama..

Thetonkpo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Max
Konular
6
Biraz önce güncelleme geldi arkadaşlar ama ekranı ikiye bölme olayını çözemedim. Detaylı gösterecek bir arkadaş var mi

Mi5emrah

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Arkadaşlar benim mi5 in parmak izi özelliği kendiliğinden gitti. Hindistan üzerinden miu + Android güncelledim. Ama parmak izi özelliği geri gelmedi. Ne olmuş olabilir sizce ? Ne yapmalıyım.
Ekran kilidini devre dışı bırakın. Desen pin vs ne varsa tuş kilidi olmasın yani. Devre dışı bıraktıktan sonra tlfu yeniden başlatın . Ondan sonra parmak izi tekrardan gelmiş olacaktır.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Evet hocam OTA üzerinden beklenen sürüm bu. Telefonunuzun Android versiyonu da bu güncelleme ile yükselecek. Notlar için ise maalesef bilgim yok ben sürekli cloud kullanıyorum... Ancak Not'a girdiğinizde sağ üst köşede imaj olarak gönder seçeneği mevcut bu şekilde bilgisayarınıza göndermeyi deneyebilirsiniz.

@cantara hocam,

Dosyayı telefonuma indirip yüklemek istedim.

Uyarı resimdeki gibidir ;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

"Rom beta test ediliyor, bir beta yetkili xiaomi hesabı ile oturum açtığınızdan emin olun."

diye bir uyarı verdi.

Siz global ve kararlı demiştiniz... Gerçi dosyanın link tanımında da global olduğu yazılı idi.

Neyse... "Tamam"ı seçince de yüklemedi zaten... Sanırım Beta tester üyeliği istiyor.

Dolayısı ile de; her ne kadar bu link'teki dosyanın global ve kararlı sürüm olduğu belirtilmiş olsa da, telefonun vermiş olduğu uyarıdan, beta tester'lar için olduğunu anlamış bulunmaktayım. Tabi doğru yorumladıysam !?

Soruma gelince ;

Bu beta sürümünü bir şekilde yüklemiş olabilseydim, bundan sonra gelecek sürümü OTA'dan yükleyebilecek miydim ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
@cantara hocam,

Dosyayı telefonuma indirip yüklemek istedim.

Uyarı resimdeki gibidir ;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

"Rom beta test ediliyor, bir beta yetkili xiaomi hesabı ile oturum açtığınızdan emin olun."

diye bir uyarı verdi.

Siz global ve kararlı demiştiniz... Gerçi dosyanın link tanımında da global olduğu yazılı idi.

Neyse... "Tamam"ı seçince de yüklemedi zaten... Sanırım Beta tester üyeliği istiyor.

Dolayısı ile de; her ne kadar bu link'teki dosyanın global ve kararlı sürüm olduğu belirtilmiş olsa da, telefonun vermiş olduğu uyarıdan, beta tester'lar için olduğunu anlamış bulunmaktayım. Tabi doğru yorumladıysam !?

Soruma gelince ;

Bu beta sürümünü bir şekilde yüklemiş olabilseydim, bundan sonra gelecek sürümü OTA'dan yükleyebilecek miydim ?

Evet hocam doğru yorumlamışsınız bu rom sadece beta ekiplerine verilen test romu.

Sorunuzun cevabı ise evet, yükleyebilirdiniz.

Oyla:

Berzan_201

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Koçh
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
0
Ekran kilidini devre dışı bırakın. Desen pin vs ne varsa tuş kilidi olmasın yani. Devre dışı bıraktıktan sonra tlfu yeniden başlatın . Ondan sonra parmak izi tekrardan gelmiş olacaktır.

Dostum iki alandan da şifre yi kaldırdım. Yeniden başlattım. Sonuç değişmedi. Parmak izi ayarlar kısmında gelmedi.

Oyla:

Mi5emrah

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Dostum iki alandan da şifre yi kaldırdım. Yeniden başlattım. Sonuç değişmedi. Parmak izi ayarlar kısmında gelmedi.
Bana 2.3 kere oldu ayarlar kısmından kayboldu parmak izi. Ama ekran kilitlerini kaldırıp desen pin kaydırma vs. Tuşa basınca direk menüye girsin yani kaydırma dahi olmasın . Ondan sonra kapat aç yapınca geliyor .

Oyla:

Berzan_201

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Koçh
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
0
Bana 2.3 kere oldu ayarlar kısmından kayboldu parmak izi. Ama ekran kilitlerini kaldırıp desen pin kaydırma vs. Tuşa basınca direk menüye girsin yani kaydırma dahi olmasın . Ondan sonra kapat aç yapınca geliyor .

Dostum cevap için teşekkürler. Kaydırma yi nasıl kaldırıyoruz. Onu anlatabilir misin ?

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.