Yardım Noguat güncellemeyi aldı ama..

Thetonkpo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Max
Konular
6
Biraz önce güncelleme geldi arkadaşlar ama ekranı ikiye bölme olayını çözemedim. Detaylı gösterecek bir arkadaş var mi

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
telefonu sekronize et ayarlardan notlarida dahil et icine.sifirlasanda yeniden kurrarken bu eski cihaz deyip kur galeri foto vs aktif ettigin ne varsa geri gelir.
Hocam yanıt için teşekkürler...

Peki yalnızca not 'ları telefonun içinden dosya olarak almanın bir yolu var mı ? Bu şekilde yaparsam daha çok memnun olacağım. Zira notlarla ilgili yedeklerimi PC'ye alıp saklıyorum da...

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
telefonu sekronize et ayarlardan notlarida dahil et icine.sifirlasanda yeniden kurrarken bu eski cihaz deyip kur galeri foto vs aktif ettigin ne varsa geri gelir.

Peki yalnızca not 'ları telefonun içinden dosya olarak almanın bir yolu var mı ? Bu şekilde yaparsam daha çok memnun olacağım. Zira notlarla ilgili yedeklerimi PC'ye alıp saklıyorum da...

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Arkadaşlar,

Hazır yeri gelmişken bir de şu dosyayı sormak istiyorum.

Hidrogen image d,ye paylaşılmış... Ne demekse !?

Bu sürüm 32 GB.lık telefonlara yüklenebiliyormuş...

Bu sürüm nedir ? Neyin nesidir ?

Beta sürüm mü ? Kararlı sürüm müdür ?

Bu sürümü manuel yükleyen var mı ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

i.mi.com adresinden notlarınızı alabilirsiniz hocam.

Verdiğiniz linkte miui_MIMAXGlobal_V8.5.1.0.NBCMIED_4941ccb20b_7.0.zip yazıyor. Yani Mi Max Global Kararlı Sürüm ve sürüm numarası da 8.5.1.0 (NBCMIED)

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
i.mi.com adresinden notlarınızı alabilirsiniz hocam.

Verdiğiniz linkte miui_MIMAXGlobal_V8.5.1.0.NBCMIED_4941ccb20b_7.0.zip yazıyor. Yani Mi Max Global Kararlı Sürüm ve sürüm numarası da 8.5.1.0 (NBCMIED)

Hocam yanıt için teşekkür ederim.

Bu sürüm bizim telefonlarımıza OTA'dan beklediğimiz sürüm müdür ? Yani bu sürümü yüklersek, sonraki sürümler OTA'dan gelebilecek midir ?

Birde oluşturduğum notlarımı, telefonun içinden PC'den bağlanarak alma imkanı yok mudur ? Yanlış anlamayın, ben cloud vs hesaplar kullanmaktan kaçınıyorum. Çünkü verilerimizi bir başka kişinin eline emanete veriyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam yanıt için teşekkür ederim.

Bu sürüm bizim telefonlarımıza OTA'dan beklediğimiz sürüm müdür ? Yani bu sürümü yüklersek, sonraki sürümler OTA'dan gelebilecek midir ?

Birde oluşturduğum notlarımı, telefonun içinden PC'den bağlanarak alma imkanı yok mudur ? Yanlış anlamayın, ben cloud vs hesaplar kullanmaktan kaçınıyorum. Çünkü verilerimizi bir başka kişinin eline emanete veriyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.

Evet hocam OTA üzerinden beklenen sürüm bu. Telefonunuzun Android versiyonu da bu güncelleme ile yükselecek. Notlar için ise maalesef bilgim yok ben sürekli cloud kullanıyorum... Ancak Not'a girdiğinizde sağ üst köşede imaj olarak gönder seçeneği mevcut bu şekilde bilgisayarınıza göndermeyi deneyebilirsiniz.

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Evet hocam OTA üzerinden beklenen sürüm bu. Telefonunuzun Android versiyonu da bu güncelleme ile yükselecek. Notlar için ise maalesef bilgim yok ben sürekli cloud kullanıyorum... Ancak Not'a girdiğinizde sağ üst köşede imaj olarak gönder seçeneği mevcut bu şekilde bilgisayarınıza göndermeyi deneyebilirsiniz.
Yanıtlar için tekrar teşekkürler hocam.

İmage( resim ) olarak ta gönderse yeterli benim için.

Oyla:

Berzan_201

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Koçh
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
0
Arkadaşlar benim mi5 in parmak izi özelliği kendiliğinden gitti. Hindistan üzerinden miu + Android güncelledim. Ama parmak izi özelliği geri gelmedi. Ne olmuş olabilir sizce ? Ne yapmalıyım.

Oyla:

Mi5emrah

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Arkadaşlar benim mi5 in parmak izi özelliği kendiliğinden gitti. Hindistan üzerinden miu + Android güncelledim. Ama parmak izi özelliği geri gelmedi. Ne olmuş olabilir sizce ? Ne yapmalıyım.
Banada oldu o. Parmak izini kaldır kilit olarak. Ekran kilidini. Sonra tldu kapat aç düzeliyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt