Ayarlardan telefon hakkında kısmına girip fotoğraf atarsanız bakalım hocam.S
Güncelleştirme kısmında uygun güncelleme yok diyor ama. Neden acaba
Hocam yanıt için teşekkürler...telefonu sekronize et ayarlardan notlarida dahil et icine.sifirlasanda yeniden kurrarken bu eski cihaz deyip kur galeri foto vs aktif ettigin ne varsa geri gelir.
Hocam yanıt için teşekkürler...telefonu sekronize et ayarlardan notlarida dahil et icine.sifirlasanda yeniden kurrarken bu eski cihaz deyip kur galeri foto vs aktif ettigin ne varsa geri gelir.
Hocam yanıt için teşekkürler...
Peki yalnızca not 'ları telefonun içinden dosya olarak almanın bir yolu var mı ? Bu şekilde yaparsam daha çok memnun olacağım. Zira notlarla ilgili yedeklerimi PC'ye alıp saklıyorum da...
i.mi.com adresinden notlarınızı alabilirsiniz hocam.
Verdiğiniz linkte miui_MIMAXGlobal_V8.5.1.0.NBCMIED_4941ccb20b_7.0.zip yazıyor. Yani Mi Max Global Kararlı Sürüm ve sürüm numarası da 8.5.1.0 (NBCMIED)
Hocam yanıt için teşekkür ederim.
Bu sürüm bizim telefonlarımıza OTA'dan beklediğimiz sürüm müdür ? Yani bu sürümü yüklersek, sonraki sürümler OTA'dan gelebilecek midir ?
Birde oluşturduğum notlarımı, telefonun içinden PC'den bağlanarak alma imkanı yok mudur ? Yanlış anlamayın, ben cloud vs hesaplar kullanmaktan kaçınıyorum. Çünkü verilerimizi bir başka kişinin eline emanete veriyormuş gibi bir hisse kapılıyorum.
Yanıtlar için tekrar teşekkürler hocam.Evet hocam OTA üzerinden beklenen sürüm bu. Telefonunuzun Android versiyonu da bu güncelleme ile yükselecek. Notlar için ise maalesef bilgim yok ben sürekli cloud kullanıyorum... Ancak Not'a girdiğinizde sağ üst köşede imaj olarak gönder seçeneği mevcut bu şekilde bilgisayarınıza göndermeyi deneyebilirsiniz.
Banada oldu o. Parmak izini kaldır kilit olarak. Ekran kilidini. Sonra tldu kapat aç düzeliyorArkadaşlar benim mi5 in parmak izi özelliği kendiliğinden gitti. Hindistan üzerinden miu + Android güncelledim. Ama parmak izi özelliği geri gelmedi. Ne olmuş olabilir sizce ? Ne yapmalıyım.