Tamam. bolgeyi hindastan yapinca yine yuklemiyor mu? her ccihaz ayni da olsa ayni anda almayabilir.7guncellemesi geldi o cihaza evet. Mi serisi aldi.Orijinal mi max.
Telefonu satın aldıktan sonra, kendi kendine bir defa güncelleme aldı ve sürüm numarasını 8.2.5 'e yükseltti. Yani telefon OTA'dan yazılımını yükledi bir defa...
Hayir, birde soyle. Dene, telefonu sifirlayio.Bölgeyi buldum. Ek ayarlar'ın içindeymiş.
Hindistan, Kazakistan, Türkiye bölge ayarında denedim, her defasında telefonu yeniden başlattım yine de güncelleme alamadım.
Telefonun geliştirici açık, bootloader kilidi açık. Bunlar sebep olabilir mi ?
Yada başka ne sebebi olabilir ?
Telin krali. Sende aklimdaki telefondu siyah olani. Nasip para vardi neyse. 4 serileri 7 yi henuz almadi ben aldi sandim ama. Mencut olani guncelleyorlar almasi lazim okumistum alacak diye yeni telefon sonucta, nasil. Memenun musun telddenRedmi Note4x için güncelleme ne zaman gelir
Telden fazlası ile memnunum, galiba pürüzsüz olan tek serinin cihazı hiçbir sorun ile karşılaşmadım çok kurcalıyorum ama daha bulamadım herşeyi ile kaliteli miui ye bununla tanıştım bakalım vazgeçmem artık sevdim çünkü 7 sürümü gelmesi pek.sey farketmiyor bence miui herşeyi ile ozellestirmis kendini.Telin krali. Sende aklimdaki telefondu siyah olani. Nasip para vardi neyse. 4 serileri 7 yi henuz almadi ben aldi sandim ama. Mencut olani guncelleyorlar almasi lazim okumistum alacak diye yeni telefon sonucta, nasil. Memenun musun teldden
Hocam birde telefonu sıfırlayıp deneyeceğim de... Notlar bölümünde bazı notlarım vardı. O notları yedekleyeyim dedim. Not olarak yazdıklarımın hangi klasörde olduğunu bulamadım.Hayir, birde soyle. Dene, telefonu sifirlayio.