Arkadaşlar mi a2 lite VoLTE açmak için (hat faturalı Telekom) iPhone 6s e taktım kartı ama cihaz desteklemiyor diyor Online işlemler uygulaması hala mesaj gönderince de cihazınız desteklemiyor diye cevap geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım diyor ki sistemde cihaz bilgisi hemen değişmiyor daha sonra deneyin, sistemdeki cihaz değişince açılır. Yakın zamanda uygulayan var mı ne kadar sürede sistemdeki cihaz bilgisi değişir acaba?
SON DURUM: twitterdan @selfycomtr hesabına 6s cihazımın volte özelliğini açmak istiyorum yardımcı olur musun diye twit attım. seni arayacağız dedi
aradan bir saat filan geçti arayıp kontrolleri yapıyorum evet cihaz uyumlu, sim uyumlu.. volte özelliğini aktifleştiriyorum dedi ve operasyon tamam
sim kartımı mi a2 lite ye takmadan önce *#*#86583#*#* yaptım ve kartı taktım hd yazısı geldi ve arama yapınca görüntülü diye seçenek geldi.
Turkcell hatlı redmi7 için de turkcell hattı 6s e takıp 2200 a HD SES yazdım aktifleşti diye mesaj geldi. sim kartı redmi7 e takmadan önce *#*#86583#*#* yaptım ve kartı taktım ekrana volte yazısı geldi