Oreonun ilk zamanları da boyleydi bir iki aydir kapaliydi tekrardan acmaya heveslendim ayni olayla karsilasinca kapattımaynı sorunu yaşayan bir arkdaşım vardı hatta bazen hiç arama yapamıyordu 1-2 ay kapalı tuttu sonra tekrar açınca düzelmişti.Yani sorunun neden kaynaklandığını bilmioyorum
Abi model ne ? Benim max 3 de arama yaptiktan sonra internet gidiyor kapat ac yapana kadar baglanti saglayamiyorum . Bootloder kilidim kapali , acildigi gibi modem degistirip deneyecegim ve farkli romlarda ayni sorun var mi diye bakacagim . Size tavsiyem bootloader kilidiniz aciksa , yeni modem yuklemeniz ve farkli romlari denemeniz.bir süredir telefonu çift hatla kullanıyorum fakat i telefonla 1. hattıda kullanmazken , yani telefonla konuşmuyorken 2. hatta sık sık ulaşılamıyor, hat kapalı görünüyor. böyle bir sorun yaşayan var mı? nasıl çözebiliriz?
telefon a2 liteAbi model ne ? Benim max 3 de arama yaptiktan sonra internet gidiyor kapat ac yapana kadar baglanti saglayamiyorum . Bootloder kilidim kapali , acildigi gibi modem degistirip deneyecegim ve farkli romlarda ayni sorun var mi diye bakacagim . Size tavsiyem bootloader kilidiniz aciksa , yeni modem yuklemeniz ve farkli romlari denemeniz.
Hocam nasıl yaptın yardımcı olabilir misinVodafone için işlem tamam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu işlemi yaptım buraya volte etkinleştirme geldi fakat aktif olmasına rağmen halen hd olmadı
- Telefon uygulamasını açın ve "*#*#86583#*#*" tuşlayın
- Altta Volte Carrier check disable yazacak ve kaybolacak
- Sağ üst köşeye HD yazısı gelecek ve bitti
Zamanında yapmıştım ama o zamandan beri hiç kullanmadım. Zaten yaşadığım yerde sadece 3G var. O yüzden aktif kullanan biri cevaplarsa daha faydalı olur sanırım.bu işlemi yaptım buraya volte etkinleştirme geldi fakat aktif olmasına rağmen halen hd olmadı