Sohbet Ninja Blade - Kıyıda Köşede Kalmış Bir Oyun...

gitarci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Android 6
Cihazım
Lenovo Vibe
Konular
35
Başlıktanda anlaşılacağı üzere 2009 yılında çıkmış bu güzelim aksiyon dolu Hack and Slahs türünde ki bu oyunu oynamayan kaç kişi kaldı.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Başlıktanda anlaşılacağı üzere 2009 yılında çıkmış bu güzelim aksiyon dolu Hack and Slahs türünde ki bu oyunu oynamayan kaç kişi kaldı.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
2009 yılı yapımı olmasına rağmen, 2020 de çıkan bir çok oyuna göre grafikler fena değil hocam ;)

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
2005-2010 arası çıkan oyunların çoğunun grafikleri iyiydi zaten, grafiklerinin yanında senaryolarıda başarılıydı ama şimdi grafikleri iyi senaryosu çöp yapımlar karşımıza çıkıyor. Oyun sektörüne headshot attı çoğu firma saçma sapan optimizasyon özürlü yapımlar var. Hele o Ubisoft varya o Ubisoft...

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
2005-2010 arası çıkan oyunların çoğunun grafikleri iyiydi zaten, grafiklerinin yanında senaryolarıda başarılıydı ama şimdi grafikleri iyi senaryosu çöp yapımlar karşımıza çıkıyor. Oyun sektörüne headshot attı çoğu firma saçma sapan optimizasyon özürlü yapımlar var. Hele o Ubisoft varya o Ubisoft...
Birde buna ek olarak yeni oyun yerine "Remastered ve Remake" yapımlar türedi.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Birde buna ek olarak yeni oyun yerine "Remastered ve Remake" yapımlar türedi.

Hiç sorma hocam ya. Şu Hangar'ın remake mafia serilerini deneyimledim bi 10 yıl önce oyunda olan bug halen daha var yani remake yapmış adamlar ama aslını korumuşlar gerçekten ne bi düzeltme var ne birşey. Birde defalarca bitirilen bir oyuna sen tutupta gene bi 8-9 sene sonra remake yaparsan ağzıma geleni derim kaç yıldır mafia 4 bekliyoruz mesela. Nalet olası kapitalizm ve paragöz firmalar..

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hiç sorma hocam ya. Şu Hangar'ın remake mafia serilerini deneyimledim bi 10 yıl önce oyunda olan bug halen daha var yani remake yapmış adamlar ama aslını korumuşlar gerçekten ne bi düzeltme var ne birşey. Birde defalarca bitirilen bir oyuna sen tutupta gene bi 8-9 sene sonra remake yaparsan ağzıma geleni derim kaç yıldır mafia 4 bekliyoruz mesela. Nalet olası kapitalizm ve paragöz firmalar..
Aynen hocam daha bunun gibi bir çok örnek var. wasntme~~

Üst Alt