Sohbet Ninja Blade - Kıyıda Köşede Kalmış Bir Oyun...

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Bu bildigin God Of War Cakmasi olmus.Mekanikler birebir ayni.Sadece daha modern bi dunyada geciyor.Oynanirmi god of war i oynanamamis olsam kesinlikle oynardim.Ama suan icin animsattigi icin oynamam.

gitarci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Android 6
Cihazım
Lenovo Vibe
Konular
35
2009 yılı yapımı olmasına rağmen, 2020 de çıkan bir çok oyuna göre grafikler fena değil hocam ;)
Aynen öyle hatta oyun ayarlarında fps değerini değişken yaptığınıda bir anda oyun 60 fps oldu. o andan itibaren oyun baya oynanış olarak hızlandı ve çok daha lezzetli oldu. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu bildigin God Of War Cakmasi olmus.Mekanikler birebir ayni.Sadece daha modern bi dunyada geciyor.Oynanirmi god of war i oynanamamis olsam kesinlikle oynardim.Ama suan icin animsattigi icin oynamam.
God of war ile hiç bir benzerliği yok zaten Hack And Slash türleri yanyana koyarsak hepsinin benzer tarafları var bu türde ki oyunlar zaten birbirine benzer. Ama kesinlikle God Of War çakması değil illa bir oyuna benzeteceksek Ninja Gaiden serisine daha yakın ama zor olmayanı. Bu benim görüşüm tabi :)

espiyano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 10 G
Konular
28
Aynen öyle hatta oyun ayarlarında fps değerini değişken yaptığınıda bir anda oyun 60 fps oldu. o andan itibaren oyun baya oynanış olarak hızlandı ve çok daha lezzetli oldu. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

God of war ile hiç bir benzerliği yok zaten Hack And Slash türleri yanyana koyarsak hepsinin benzer tarafları var bu türde ki oyunlar zaten birbirine benzer. Ama kesinlikle God Of War çakması değil illa bir oyuna benzeteceksek Ninja Gaiden serisine daha yakın ama zor olmayanı. Bu benim görüşüm tabi :)

Hack.and slash dyosun bu kadarmi benzer.izler izlemez god of war dedim Vallahi.Bkere yukardaki enerji barın dan tutta bosslara .kilic sallamasi anliyacagin dilde soylim.dovus mekanigi yani karakteri ckar kratosu koy birebir ayni abi daha neyini benzetemedin.Çakma gow iddia ediyorum ha sen oyna ama basdada dedigim gbi gow u gormesem.ki Sen hangi gow dan bahsettigimi beki anlamadin.ozellikle ilk cikan gow a bak derim.Neyse oynayin gecin sorun yok.Ama gow u oynamis brisi olarak bu oyun bana ilgi cekici gelmedi.Saygilar.

Üst Alt