- Konular
- 8
Cvp: Nexus 5 Miui v5
4.4.3 te dialer dan sonra gözüme çarpan değişiklik google arama çubuğunda Ok google deyin yazıyor. Bu önceden Türkçe de iken yazmıyordu. Türkiye yede gelecek galiba google now.
Gerçi hiç işime yaramaz ya neyse
pegasus1907 pid=2611 dateline=1401802588' Alıntı:Valla bilemedim ben de bu şarz meselesini. Acaba düzgün kurulum yapamadım ondan mı diye düşünüyorum. Senin dediğin kernel i indirdim şimdi bir de onunla deneyeceğim. Failed hatası alırsam da dediğin gibi reboot edip bakacağım kurulmuşmu.bob_marley_232 pid=2607 dateline=1401799809' Alıntı:pegasus1907 pid=2606 dateline=1401799450' Alıntı:ekran görüntüsü koyamadım ama dün en.miui ye koymuştum. Dünkü bildirimde 244 mb bugün az önce baktığımda ise 108 mb yazıyor ki ne webe girdim ne de abartılı birşeyler. Telefonumda farklı bir şey de yüklü değil miui ye geçmeden önce ne kurulu ise hatta çoğunu tekrar kurmadan kullanıyorum. Ayrıca sabah 8 de full olan şarzım toplam 5 dk tel konuşması en fazla 10 dk internet ile saat 15.30 da %12 uyarısı aldım. sizce normal mi
En.miui de koyduğunuz ekran görüntüsünü gördüm dün akşam. Gerçekten sizin şarj problemi ilginç bir durum xda da da yorumlara baktığımda sizin gibi bir şarj problemine rastlamadım. Hatta 5 saat ekran süresi alanlar var ağzım açık kaldı
İlk sızıntı betadan beri kullanıyorum şarj biraz sıkıntılı ama sizinki değişik bir durum.
Ben şuanda 4.4.3 sürümündeyim dün gece yayınlanmış olan. Biraz bu stock romda takılmayı düşünüyorum yeni baseband gelmiş bakalım sinyal problemi çözülmüş mü.
Şu anda ben de 4.4.3 ü indiriyorum. Belki ben de bir süre onunla takılırım. Ama Miui de güzel yani ondan vazgeçmem. Bir de DLNA olayını beklerdim doğrusu miui den. Malum N5 de yok. Ek yazılımlarda iş görmeye çalışıyorum çok da verimli olmuyor.
4.4.3 te dialer dan sonra gözüme çarpan değişiklik google arama çubuğunda Ok google deyin yazıyor. Bu önceden Türkçe de iken yazmıyordu. Türkiye yede gelecek galiba google now.
Gerçi hiç işime yaramaz ya neyse