Merhaba, benim de ailem Kütahya/Merkez'de. Aynı düşünce ile yaklaştım ve Türknet'e geçiş yapmıştım. Fakat küçük illerde -hele ki altyapı sadece TTNET ise- Türk Telekom size sıkıntılar çıkarıyor. Portlarda oynama, hızlara sabotaj, hızlara sabotaj yapmadığı sıralarda kesintiler vs.
Şöyle anlatayım. Ofise Türknet bağlattık (1 yıl önce). İnternet hızı o zamanlar vdsl değildi dedim ki adsl üzerinden de aynısı olsa sıkıntı olmaz. En azından taahhüt olmaz dedim. Neyse bağlattık, internet geldi. İnternet çalışıyor ama günde minimum 2 kere kopuyor. Ama bu kopma modemi kapatıp açma ile düzelen bir problem değil. Modemi fişten çekip taktığımda internete ulaşabiliyordum. Türknet müşteri hizmetleri ise internetimin olduğunu ve kesintinin olmadığını ifade ediyordu ama internetim yok :'). Araştırıp soruşturduktan sonra yukarıda bahsettiğim problemleri bilinçli şekilde yaptığını öğrendik. (yakınlarımda turkcell, vodafone vd. kullananlar da benzer problemleri yaşamışlar). E internetsiz de iş yapamayız. Mecbur iptal edip türkneti geri türk telekoma geçmek zorunda kaldık. Dolayısıyla istisnai durumlar dışında en iyi internet altyapısı olan internettir mantığına dönmek zorunda kaldık
.