Ana Başlık Netgsm

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
bu tarifeleri 2-3 ay önce açıklasa kim napsın netgsm i bu reklam benim de önüme geldi bunların bence derdi farklı madem yapabiliyorsunuz neden önceden yapmadınız millet olay cıkarınca mı düşünmeye başladınız sövsek haklıyız benzer bir reklam türk telekomdan da geldi ekran görüntülerini ekledim atış serbest
Her yıl aynı strateji sürekli yeni gelen veya yeni hat alanlara ben de Ocak dan sonra faturasız veya Turkcell e geçmeyi düşünüyorum en güzel tarifeleri kaçırıyoruz. Genel de her sene operatör değiştiriyorum desem yeridir 🤪🤪

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Umarım linç yemem ama bence sonuç kötü olmadı yahu :D

3 silahşörler salakça fiyat verirlerse nasıl anında sattığımızı, seçenekler ürettiğimizi, bulduğumuzu hatta yurtdışı hatları da keşfettiğimizi ve onlara muhtaç olmadığımızı anladılar. Ayaklarını denk almaları gerektiğini biliyorlar. Paşa paşa indirdiler işte fiyatları. Annaneme xxxx ülkesinin hattını öğretirsem bir daha hayatta bunlara ve varlık fonlarına parasını kaptırmaz. Ciddi ciddi artık global dünyada ayaklarını denk almalılar :D

Netgsm ise siyasal bağlantılarıyla iş yapmayı planlayan şirketlere hem ....'ya güvenilmeyeceğini hem de yaptıkları işi kaliteli yapmazlarsa her ne kadar yörük çocuğu! (çok komik yahu koskoca CEO ben yörük çocuğuyum diye kendini savundu :D) olsalar da halktan bekledikleri gibi bir destek bulamayacaklarını gösterdi. Adam gibi hizmet sunarsa, uygun fiyatlı olursa neden Netgsm'i de tekrar değerlendirmeyelim ki...

Netgsm'in iddiasının aksine MVNO işi ülkemizde de olacak. Hem de bu tecrübeden sonra çok daha sağlam olacak. Pasta çok büyük ve bu pastadan pay almak isteyenlerin yörük çocuğu olmasının yeterli olmadığını gördük. Daha akıllı, uslu yatırımcılar daha iyi hizmet sunarak yeni sanal operatörler oluşturacaktır. Bu da tabii ki bizim için iyi haber.

cantara hocam çok haklı teoride oligopoller sorumluluk sahibi bir devlet kontrolünde olmadıklarında büyük sorun yaratırlar ama bizde artık insanlar yetersiz kalan devlet mekanizmalarının ve araçlarının boşluğunu nasıl doldurması gerektiğini yıllardan bu yana o kadar güzel tecrübe etti ki, bu konuda bile toplum olarak çok hızlı, çok yoğun ve çok yüksek katılımlı tepki verip devletin uygulayamadığı yaptırımları yine halk olarak biz uyguladık.

Bence durum iyi. Kayıp ise siyasi bağlantılarını kullanarak büyümeye çalışan bir yandaş firmanın batışı falan olabilir ki aman yahu ondan da bana ne, ben kendi cebime bakarım. inlove~~
Iraktan hat alanlar var. Oranın tarifeleri çok daha iyi. Uluslararası paketler bile buradan ucuz.

Bu arada net gsm den çıkanlar. Sakın hatlarını atmasın. Seneye lazım olursa o hattan geçersiniz.

Üst Alt