Umarım linç yemem ama bence sonuç kötü olmadı yahu
3 silahşörler salakça fiyat verirlerse nasıl anında sattığımızı, seçenekler ürettiğimizi, bulduğumuzu hatta yurtdışı hatları da keşfettiğimizi ve onlara muhtaç olmadığımızı anladılar. Ayaklarını denk almaları gerektiğini biliyorlar. Paşa paşa indirdiler işte fiyatları. Annaneme xxxx ülkesinin hattını öğretirsem bir daha hayatta bunlara ve varlık fonlarına parasını kaptırmaz. Ciddi ciddi artık global dünyada ayaklarını denk almalılar
Netgsm ise siyasal bağlantılarıyla iş yapmayı planlayan şirketlere hem ....'ya güvenilmeyeceğini hem de yaptıkları işi kaliteli yapmazlarsa her ne kadar yörük çocuğu! (çok komik yahu koskoca CEO ben yörük çocuğuyum diye kendini savundu
) olsalar da halktan bekledikleri gibi bir destek bulamayacaklarını gösterdi. Adam gibi hizmet sunarsa, uygun fiyatlı olursa neden Netgsm'i de tekrar değerlendirmeyelim ki...
Netgsm'in iddiasının aksine MVNO işi ülkemizde de olacak. Hem de bu tecrübeden sonra çok daha sağlam olacak. Pasta çok büyük ve bu pastadan pay almak isteyenlerin yörük çocuğu olmasının yeterli olmadığını gördük. Daha akıllı, uslu yatırımcılar daha iyi hizmet sunarak yeni sanal operatörler oluşturacaktır. Bu da tabii ki bizim için iyi haber.
cantara hocam çok haklı teoride oligopoller sorumluluk sahibi bir devlet kontrolünde olmadıklarında büyük sorun yaratırlar ama bizde artık insanlar yetersiz kalan devlet mekanizmalarının ve araçlarının boşluğunu nasıl doldurması gerektiğini yıllardan bu yana o kadar güzel tecrübe etti ki, bu konuda bile toplum olarak çok hızlı, çok yoğun ve çok yüksek katılımlı tepki verip devletin uygulayamadığı yaptırımları yine halk olarak biz uyguladık.
Bence durum iyi. Kayıp ise siyasi bağlantılarını kullanarak büyümeye çalışan bir yandaş firmanın batışı falan olabilir ki aman yahu ondan da bana ne, ben kendi cebime bakarım.