Ana Başlık Netgsm

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

HABERLEŞME SEKTÖRÜNDE

, Kamu otoritesinin etkisiz olduğu, güçlüye değil zayıfa işlediği yerde olur.

*Bu eşkıyalık;* ekonomik sıkıntı içindeki vatandaşı üç mobil operatörün yüksek telefon ücreti kıskacından kurtarıp nefes aldıran 'in, piyasaya girişini engelleme, yok etme ve vatandaşın yüksek ücretlerle soyulmasına devam edilmesi eşkıyalığıdır.

Netgsm'in erisim hizmeti aldığı mobil operatör; 5 Kasım 2024 ten itibaren Netgsm'den yeni hizmet alacak abonelerin mobil çağrı başlatma erişimini, 'nın "engelleyemezsin" kararına rağmen engelledi. Yani devleti dinlemedi.

Mevcut çalışmakta olan 100.000 abonenin hizmet almasını engelleyemediler. Çünkü o zaman halka malolurdu.

Maalesef halka malolmayan hiçbir şeye neredeyse hiç çözüm getirilmiyor.

Devletimize güvenerek 3 gündür sesimizi çıkarmadık. Bekledik. Durum hala devam ediyor.

Üstelik maliyetlerimiz 19 nisandan bu yana geriye dönük olacak şekilde %257 artırıldı. Yani geçmise dönük haraç da ödeyeceğiz. Üstelik hem geriye dönük aboneden almamız sözkonusu değil hem de mobil operatörden aldığımız hizmetin 3 katını ödemişken 9 kat ödeyeceksin deniliyor.

Tesekkür ederim. Hiç olmazsa İlgili operatöre, "erişim hizmeti vermeye devam edeceksin" dendi. Bari bu haracı bize ödetmeseydiniz. Ben 'nın Aksu ilçesinin köyünden bir çocuğuyum. Öyle geçmişten gelen sermayem falan yok. Bu piyasaya girişimizi engelleyen büyük bir taş halinde önümüze konmuş oldu.

Bundan sonra; maliyetleri arttığı için , ücretini artırmak zorunda kalacak. Mevcut aboneleri erimeye başlayacak. Zaten yeni abone de alamadığı için abone sayısı gittikçe azalacak. Bu arada Netgsm'e bir kaç para cezası da keserek iyice mecal bırakılmayacak. Tabiki BTK nın kararını uygulamayan imtiyazlı mobil operatöre de göstermelik bir ceza kesilecek.

Kalan aboneler için kampanyalar düzenleyip onları kendilerine taşiyabildikleri kadar taşıyacaklar. Sonra da arabağlantıyı kapatıverecekler.

Olacak olan bu, hesabedilen de bu değil mi?

Ondan sonra da halkı yüksek telefon faturalarıyla soyabildigin kadar soy denilmiş olmayacak mı?

Netgsm'i bu şekilde yok ettikten sonra artık hiç bir işletmeci olmaz, olsa bile tüketicilerin mvno lara güveni kalmaz.

Tam da, firmaların tekellerini sürdürecekleri ortam oluşmuş olur.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara hocam sizin mesajınızı alıntıladım ama sözüm geçmişten gelen sermayesi olmayan yörük çocuğu Adem Öcal beye... E-Devlet projelerini almadan önce kirada oturduğu ve hiç bir mal varlığı olmadığı daha önce basında sıkça dile getirilmiş olan bir yörük çocuğuna "adalet bir gün size de lazım olacak" dendiğinde ne cevap vermiş nasıl bir yol izlemiş, nasıl bir aksiyon almıştınız acaba? Malum partiden aday adaylığınızı duyurduğunuz voice mail hala hatırımda...

Duruşumuzu bozmayalım, her haksızlığın karşısında durmanın insan olabilmenin gereği olduğu inancıyla yaşıyorum bu nedenle Netgsm'in yanındayım ve kullanabildiğim sürece de kullanacağım ama bu Netgsm ve Adem Öcal örneği birilerine yanaşarak iş yapmaya çalışanlar için tam ibretlik bir hikaye gibi görünüyor.

Ne kadar alakalı olur bilemem ama vikiden alınan bir kaç bilgi de ekleyeyim... Turkcell'in sahibi Türkiye Varlık Fonu. TVF'nin sahibi ise Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı ve TVF Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tayyip Erdoğan.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
Hocam an itibariyle mevcut netgsm abonelerine şebeke kısıtı getrdi turkcell. Arama yapmak için telefonu kapatıp açmak ya da uçak moduna alıp çıkmak gerekiyor
Ne diyelim ki Allah belalarını versin

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik