Tam tersi olacak ad:netgsm veya herhangi bir şey, apn:internetAn itibariyle netgsm aldım;
Btk da görünmüyor. E devlette hat sorgulamada görünmüyor. Bundan dolayı eşleştirme işlemi yapılamıyor. Netgsm'e sorduğumda yurtdışı tel imei'ler için btk entegre çalışmaları varmış. Mi 12t pro yurtdışı kayıtlı telefonum ama kullanamıyorum. Mi 8 emektar sağ olsun modem oldu bana
Netgsm müşteri temsilcisi önerisi:
"Yurt içi cihaz imei attırıp kullanabilirsiniz"
İnterneti kullanabilmek için apn ekle deyip;
Ad: internet
apn: netgsm
Apn kaydet deyince internet çekiyor.
Bulunduğum yerde vodafone zor 2g çekiyor ama netgsm 4,5g
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Numara taşıma ile diğer oparotöre geçince eşleşme sorunu olmaz diyor hem netgsm hem btk. Aklımda tek soru; numara taşıyıp eşlesek, sonra tekrar dönsek netgsm e acaba yine sorun olur mu?
(Tabi bunu yapmak 180gün sürer)
Evet dediğiniz gibi gönderilen kartta. Ama. Benim dediğim şekilde de oluyorTam tersi olacak ad:netgsm veya herhangi bir şey, apn:internet
Annemin hattını taşıdım 250 dk ona yetiyor tuşlu tel. ayda 40 liraHattı aktif ettim.
ime'si değişmiş tuşlu veya akıllı tüm telefonlarda çalışıyor.
YD kayıtsız telefonlarda çalışıyor.
Pasaport kayıtlı telefonlarda deneyemedim çünkü elimde yok.
Şebekesi turkcell yani sizde turkcell nasıl ise bu da öyle. Bizim evde berbat çektiği için aynı oldu. Sadece çok güzel fiyat farkı var.
Mobil bankacılık da başka hattı kullanıyorum ama mobil bankacılık için şuan uygun değil onu bilerek geçiş yapın.
Aynı tarifeyi ben de aldım Vodafone da Internet paketim sınırsız olduğu için 250 dk çok bile. Ayda 400gb den fazla gidiyor bana mobil de. Sadece 2 hafta da 230gb kullanmışım mobil ağ da.Annemin hattını taşıdım 250 dk ona yetiyor tuşlu tel. ayda 40 lira
Benim de 20 GB artı sinirsiz pass var ev internetini de kapattirdim. Şuan iyi bakalimAynı tarifeyi ben de aldım Vodafone da Internet paketim sınırsız olduğu için 250 dk çok bile. Ayda 400gb den fazla gidiyor bana mobil de. Sadece 2 hafta da 230gb kullanmışım mobil ağ da.
Nasıl yd cihazlarda çalışıyor müşteri hizmetleri bana btk işe görüşmeler sürüyor şuanda kullanmazsınız dediHattı aktif ettim.
ime'si değişmiş tuşlu veya akıllı tüm telefonlarda çalışıyor.
YD kayıtsız telefonlarda çalışıyor.
Pasaport kayıtlı telefonlarda deneyemedim çünkü elimde yok.
Şebekesi turkcell yani sizde turkcell nasıl ise bu da öyle. Bizim evde berbat çektiği için aynı oldu. Sadece çok güzel fiyat farkı var.
Mobil bankacılık da başka hattı kullanıyorum ama mobil bankacılık için şuan uygun değil onu bilerek geçiş yapın.