Senin telefonun destekliyor izlersin ama arkadaşının Telefonu REdmi note 7 yse Hd izliyemez. Telefonunuzdan Netflixi açın, Ayarlar bölümüne gelip uygulama ayarlarını seçin, Tanılar bölümünde, Yürütme özelliklerini açın. Yürütme bölümünde, maksimum oynatma çözünürlüğü yazar.Benin telefonum mi9t hd izliyorum arkadaşımda ise note7 var oda hd izliyor bence problem netflix paket aboneliği olabilir
Baktım hocam oraya, SD gözüküyor, değişemiyorum, net üzerinden ayarları hd yapmama rağmen uygulamada değişmiyorSenin telefonun destekliyor izlersin ama arkadaşının Telefonu REdmi note 7 yse Hd izliyemez. Telefonunuzdan Netflixi açın, Ayarlar bölümüne gelip uygulama ayarlarını seçin, Tanılar bölümünde, Yürütme özelliklerini açın. Yürütme bölümünde, maksimum oynatma çözünürlüğü yazar.
mi room da l3 olur haklısınız ama eu romda l1 varBenim mi 9T, bl açık, magiskte yüklü, hide de de ekli, global hariç eea, eu ve miroom denedim, bunların android 10 versiyonlarını da denedim Netflix hd izleyemiyorum, l3 gözüküyor hep, ayrıca netflix üyeliğim fullhd
Şuan eu 10.3.12 kurulu hocam, l3 görünüyormi room da l3 olur haklısınız ama eu romda l1 var
Redmi Note 7 kullanıyorum. Farklı rom vs kullanmıyorum. Kutudan çıktığı şekilde telefon, global olması lazım. Maalesef verdiğiniz bilgi doğru değil. Netflix uygulamasının bahsettiğiniz ayar ekranı ektedir.Senin telefonun destekliyor izlersin ama arkadaşının Telefonu REdmi note 7 yse Hd izliyemez. Telefonunuzdan Netflixi açın, Ayarlar bölümüne gelip uygulama ayarlarını seçin, Tanılar bölümünde, Yürütme özelliklerini açın. Yürütme bölümünde, maksimum oynatma çözünürlüğü yazar.