Yok hocam ne uğraştırması, asıl siz kusura bakmayın işlerden dolayı zamanında deneyip yazamadım ve bende çalışan şey diğer telefonlarda çalışmadı, onun da L1 mi L3 mü olduğuna bakmadım o zaman ki L1 olması pek mümkün değil gibi duruyor. L3 olması sorun değil derseniz ki yine 720p yansıtma yapıyor bildiğim kadarıyla SD olarak bendeki iki telefonda da çalışan çözümü yazayım. Aslında benim yaptığım da verdiğiniz linteki modülle aynı işi yapmak diyebiliriz fakat ben kendim yapıyorum, modülle denediğinizde olmadıysa bu şekilde deneyebilirsiniz.
System/Vendor/lib ve System/Vendor/lib64 içerisinden ayrı ayrı liboemcrypto.so dosyalarının adını değiştiriyoruz, 1liboemcrypto.so yapıyorum ben tekrar L1'e çevirmek istediğimde en üstte bulması kolay olsun diye.
(Cihazınızın sürümüne göre System/lib ve lib64 klasörlerini de kontrol edebilirsiniz siz de modülsüz yapmayı tercih ederseniz, verdiğiniz linkteki modülde bu dizinlerde de olabileceği yazmış fakat bende yok)
LSPosed ile Disable-FLAG_SECURE(com.varuns2002.disable_flag_secure, 5/12/21 en son güncellemesi) modülünü kuruyoruz ve modül için LSPosed içerisinden Netflix'i seçiyoruz, telefonu yeniden başlatıyoruz. İleride vazgeçerseniz ve Widevine sertifikasını tekrar L1 yapmak isterseniz isterseniz dosyaların adını geri eski haline getirip telefonu yeniden başlattığınızda düzeliyor, LSPosed modülü sertifikayı etkilemiyor. Tekrar videoya aldım önceki video boyutu büyük diye fakat bu da büyük oldu, biraz küçültüp eklemeye çalışacağım hiç kesme/oynama yapmadan, buraya ekleyemezsem youtube..vs bir platforma veya sizin önerebileceğiniz bir yer varsa oraya da eklerim. Mesajı düzenleyip videoyu eklerim bittiğinde.
Videoyu 600den 60mb'a düşürebildim, buraya ekleyemiyorum yine de boyut sınırından dolayı. Oynatma sorunu olursa yükleyebileceğim bir platform söylerseniz oraya da ekleyebilirim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
videoya ulaşabilirsiniz, o kadar site içerisinden forumda direk oynatmayı desteklemeyen siteyi bulmuşum