L Legolas91 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Kemal Cihazım Mi A2 Lite Yaş 33 Konum Elazığ Katılım 4 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 7 Aralık 2018 #1 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Böyle bir hata alıyorum çözümünü bilen varmı ?
selcuktunc55 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım selçuk Cihazım iphone 6s pl Yaş 42 Konum istanbul Katılım 22 Kasım 2016 Konular 56 Mesajlar 654 Tepkime puanı 109 Puanları 58 24 Temmuz 2019 #11 Sekko' Alıntı: Kullanımını pek bilmem ama yapabiliyorsanız tvbox netflixin verilerini temizlemeyi ve sonradan yeni alınan üyelikle tekrar giriş yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla ... Netfilix önbelleği ve verileri sildim yine olmadı makianın sıfırlanması gerek galiba ama bir dünya şey yüklü sıfırlayamam MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Sekko' Alıntı: Kullanımını pek bilmem ama yapabiliyorsanız tvbox netflixin verilerini temizlemeyi ve sonradan yeni alınan üyelikle tekrar giriş yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla ... Netfilix önbelleği ve verileri sildim yine olmadı makianın sıfırlanması gerek galiba ama bir dünya şey yüklü sıfırlayamam MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
louzun.gb Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım louzun.gb Cihazım mi8 Yaş 45 Konum tr Katılım 12 Aralık 2019 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 12 Aralık 2019 #12 şifreyi değiştirmeyi deneyin Oyla: Oyla 0 Downvote