Yardım Netflix girmiyor

isabagatir0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi mi 8 SE
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu 12
Telefon Modeli
Mi 8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar öncelikle ben telefonumu miu 12 yapmadan önce Netflix uygulamasını gayet güzel bir şekilde kullanıyordum fakat miu 12 yaptıktan sonra Google Play'de gözükmez oldu APK indirip kurdum kendi yardım yerinden ordada cihazınız bu uygulamayı kaldırmıyor deyip hata verdi çözümü varmıdır acaba ?

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Bootloader kilidiniz açık olduğu için Netflix cihazınıza güvenmiyor. Root atıp magisk ile bu modülü kurarsanız eğer sonunuz çözülür. Telefon açıldığında hemen play Store'un verilerini silin , 5-10 dk içinde kendine gelecektir hemen görünmez. Cihazınız sertifikalı dediğinde sorun çözülmüş demektir.

Ekli dosyalar

• hardwareoff_1.1 [miuiturkiye.net].zip
    3,1 KB · Görüntüleme: 23
Oyla:

isabagatir0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi mi 8 SE
Konular
3
Bootloader kilidiniz açık olduğu için Netflix cihazınıza güvenmiyor. Root atıp magisk ile bu modülü kurarsanız eğer sonunuz çözülür. Telefon açıldığında hemen play Store'un verilerini silin , 5-10 dk içinde kendine gelecektir hemen görünmez. Cihazınız sertifikalı dediğinde sorun çözülmüş demektir.
Hayır önceden de bl kilidi açıktı zaten çok rahat giriliyordu nedense miu 12 yükleyince böyle oldu başka çözümü varmı?

Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hayır önceden de bl kilidi açıktı zaten çok rahat giriliyordu nedense miu 12 yükleyince böyle oldu başka çözümü varmı?
2 türlü çözüm var ya arkadaşın dediği yöntemle magisk kurcan yapcan yada kararlı eu rom yüklücen onda netflix sorun çıkarmıyor son çare ise orjinal roma geri dönecen

Oyla:

isabagatir0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi mi 8 SE
Konular
3
2 türlü çözüm var ya arkadaşın dediği yöntemle magisk kurcan yapcan yada kararlı eu rom yüklücen onda netflix sorun çıkarmıyor son çare ise orjinal roma geri dönecen
1. Yöntem için Üstad telefonda magisk yüklü eğer kolay bir işlem ise yapabilirim ss attım bahsettiniz uygulama bu işe

2.yontem zormudur kendim yapabilirmiyim?

Yani hangisi daha kolay ise link de atarsanız nasıl yapilcana dair sevinirim teşekkürler

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Bunu magiskle yükleyiniz

Ekli dosyalar

• hardwareoff_1.1 [miuiturkiye.net].zip
    3,1 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
1. Yöntem için Üstad telefonda magisk yüklü eğer kolay bir işlem ise yapabilirim ss attım bahsettiniz uygulama bu işe

2.yontem zormudur kendim yapabilirmiyim?

Yani hangisi daha kolay ise link de atarsanız nasıl yapilcana dair sevinirim teşekkürler

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/hardwareoff_1-1-miuiturkiye-net-zip.136250/ bunu indirin magisk manager içinden bu dosyayı seçip kurun ardından cihazı yeniden baslat dicek cihazı yeniden baslatın cihaz açılınca uygulamardan googlye play store verilerini temizleyin 15 20 dakika bekleyin sonra netflix google playde gözükür gözükmezse yeniden googledan apk indirip kurun

Oyla:

isabagatir0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi mi 8 SE
Konular
3
https://forum.miuiturkiye.net/dosyalar/hardwareoff_1-1-miuiturkiye-net-zip.136250/ bunu indirin magisk manager içinden bu dosyayı seçip kurun ardından cihazı yeniden baslat dicek cihazı yeniden baslatın cihaz açılınca uygulamardan googlye play store verilerini temizleyin 15 20 dakika bekleyin sonra netflix google playde gözükür gözükmezse yeniden googledan apk indirip kurun
Hocam dediğiniz şekil dosyayı indirdim magiske girdiğim zaman böyle bir ekran çıkıyor burdan nereye girip kurucaz + hocam benim tel rootsuz ve atmayı da bilmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-28-12-04-22-058_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2020-12-28-12-04-22-058_com.topjohnwu.magisk.jpg
    251,9 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt