- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiao Mi 4
- Konular
- 4
Çoğu kişi 7.5 güncellemesinden sonra telefonun reset attığını söyluyor. Bu reset nasl bi reset? Telefon kapanıp mı açılıyor yani telefon kendini baştan mı başlatıyor yoksa sadece sim mi kapanip acilio? Bende sadece sim reset atıyo arada onunda benim sim karti tam duz degil yamuk biraz kenarlari ondan yapiodur diye düşünüyorum. Eğer reset dediginiz olay telin kapanıp açılmasıysa bende o yok. O zaman sürüm mü hatalı yoksa telefon mu bozuk sorusu gelir akla?
Dipnot: Telefonda herhangi bi ısınma sorunu vs fln da yok. Belkide nedeni 12gb hafizasi olmasidir benim telin ) Bazı oyunlarda pokemon go gibi ısınma yapıyo power blank takiliyken helee birak isinmayi elimi yakcak dereceye geliyo. Bi kere oldu daha power blanktayken pokemon go acmiyorm.d
Tel özellikleri(Mui 4 Lte)
7.5 mui
2gb ram
12gb hafıza
Dipnot: Telefonda herhangi bi ısınma sorunu vs fln da yok. Belkide nedeni 12gb hafizasi olmasidir benim telin ) Bazı oyunlarda pokemon go gibi ısınma yapıyo power blank takiliyken helee birak isinmayi elimi yakcak dereceye geliyo. Bi kere oldu daha power blanktayken pokemon go acmiyorm.d
Tel özellikleri(Mui 4 Lte)
7.5 mui
2gb ram
12gb hafıza