Soru Nedir bu Reset olayı? (Mi 4)

Pufff

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiao Mi 4
Konular
4
Çoğu kişi 7.5 güncellemesinden sonra telefonun reset attığını söyluyor. Bu reset nasl bi reset? Telefon kapanıp mı açılıyor yani telefon kendini baştan mı başlatıyor yoksa sadece sim mi kapanip acilio? Bende sadece sim reset atıyo arada onunda benim sim karti tam duz degil yamuk biraz kenarlari ondan yapiodur diye düşünüyorum. Eğer reset dediginiz olay telin kapanıp açılmasıysa bende o yok. O zaman sürüm mü hatalı yoksa telefon mu bozuk sorusu gelir akla?

Dipnot: Telefonda herhangi bi ısınma sorunu vs fln da yok. Belkide nedeni 12gb hafizasi olmasidir benim telin :)) Bazı oyunlarda pokemon go gibi ısınma yapıyo power blank takiliyken helee birak isinmayi elimi yakcak dereceye geliyo. Bi kere oldu daha power blanktayken pokemon go acmiyorm.d
Tel özellikleri(Mui 4 Lte)
7.5 mui
2gb ram
12gb hafıza

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
benimde cihaz anakart değişimi sonrası yapmaya başladı kitkat dahil android 6 da aynı reset sorunu vardı zaten anakart değiştirirlerken kulaklık girişine hasar vermişlerdi ses geliyor ama mikrofon ve kulaklığın fonksiyonları çalışmıyordu bir kaç ay denedim sorun devam etti. bugün hem reset hem de kulaklık sorunu var diye gönderdim garantiye tahmini 30 gün sonra anca gelir :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
benimde cihaz anakart değişimi sonrası yapmaya başladı kitkat dahil android 6 da aynı reset sorunu vardı zaten anakart değiştirirlerken kulaklık girişine hasar vermişlerdi ses geliyor ama mikrofon ve kulaklığın fonksiyonları çalışmıyordu bir kaç ay denedim sorun devam etti. bugün hem reset hem de kulaklık sorunu var diye gönderdim garantiye tahmini 30 gün sonra anca gelir :)
Olumsuz düşünmeyin. Bakarsınız 1 haftada gelir.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt