Nedir bu redmi note

xoser

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
28
Cvp: Nedir bu redmi note

Öncelikle imei numaranızın aktif olup olmadığını öğrenmeniz gerekiyor. imeni numaranızı btk sitesinden sorgulayın

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Kayıt yok diyor

Sent from my M351 using Tapatalk

xoser

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
28

telefon ime kayıtlı değilse telefonun arama almaması normaldir. İmei atmanız gerekiyor telefona. evde kullanmadığınız bir imei numarasını telefona atmanız gerekecek. o Telefonda mtk işlemci olduğu için atabilirsiniz onlarca yolu var. Forumda görmedim ben eğer forum için sorun değilse böyle bir konu açabilirim. Netten mtk imei repair veya türkçe olarak mtk imei değşitirme diye aratırsanız bulabilirsiniz.

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Dostum pm atar mısın? Forum için problem olur olmaz konusuna girmeyelim. Ya da inbox'unu kontrol eder misin?

xoser

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
28

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Öncelikle şu kodu giriyoruz....

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]* # * # 3646633 # * # *

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Sonra 

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]CDS Information

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Radio Information

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Sonra Sim1 için

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Phone1 

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Hurda telefondan aldığınız imei numarasını

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]AT+EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Sim2 için

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Phone2

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Hurda telefondan aldığınız imei numarasını

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]AT+EGMR=1,10,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)

[font=Verdana, Georgia, Times New Roman, Times, serif]Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor .

xiaomide hiç değiştirmedim ancak benim 6577 işlemcili replika telefonumda bu işe yaradı. Ancak imei konusunda aynı imei iki telefonda acık olursa o imei de çöpe gider. 

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Cds Info kilitli yani seçemiyorum.

xoser

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
28

p.m attım.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Cvp: Nedir bu redmi note

durmusinho' Alıntı:
byazem' Alıntı:
durmusinho pid=3829 dateline=1403435026' Alıntı:
Cin'den aldım derken gerçekten Çin'den aldım, internetten falan değil, telefoncudan alındı telefon. Şu anda arama yapamıyorum, sanırım telefon brick oldu. IMEI vs işini de çözemedim henüz, yardımcı olacak birileri yok mu?

Telefon açılıyorsa ve arama yapamayorsan imei sıkıntısı var bende htc almıştım yurtdışı aynı şekilde olmuştu pasaport kaydı yaptırmıştım sorun düzelmişti.(o zaman pasaport kaydı 5tl idi )
Pasaportumda şu anda MEIZU MX3 kayıtlı. Telefon çekiyor gibo görünüyor ama. Avea yazısını görebiliyorum.

Sent from my M351 using Tapatalkn

Yapacak iş temelde basit. Yanlış konulara odaklanmayın. Önce sorunu belirleyin, sonra ona göre çözüm arayın.
Öncelikle IMEI numaranızı kontrol edin. Eğer bir sorun varsa zaten bu durumda arama falan yapılamaz.
Görünüşte bir problem yoksa, mevcut IMEI numaralarının geçerli olup olmadığını öğrenin. En emniyetli yol kendinize ait olan ve bir daha kullanılması mümkün olmayan bir telefonun IMEI'sini kullanmaktır. Bilindiği gibi aynı IMEI numaralı 2 farklı cihaz aktif olduğu an her iki telefon da kullanılmaz hale gelir.

Edit:Sanırım sorun çözüme doğru gidiyor. 3 . sayfayı görmemiştim.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Telefon açılıyor, wireless üzerinden internete de bağlanıyor. Sim kartı sim1'e takıp açtığımda sinyali alıyormuş gibi görünüyor fakat arama yapamıyorum. imei değiştirmeyi denedim yukarıdaki yöntemle ama olmadı. Ayrıca mobileuncle tools ile de denedim olmadı.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Re: RE: Nedir bu redmi note

durmusinho' Alıntı:
Telefon açılıyor, wireless üzerinden internete de bağlanıyor. Sim kartı sim1'e takıp açtığımda sinyali alıyormuş gibi görünüyor fakat arama yapamıyorum. imei değiştirmeyi denedim yukarıdaki yöntemle ama olmadı. Ayrıca mobileuncle tools ile de denedim olmadı.

IMEI kaydı olmadan telefon olarak kulanmanız ve GSM interneti kulanmanız mümkün değil. Wifi ile her türlü internet kullanılır zaten

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Üst Alt