Çin'den nasıl aldın dostum hangi siteden kaça geldi biraz detay verebilirmisin kardeşim başımın etini yedi bi tane alayım da kurtulayım çenesinden.durmusinho pid=3781 dateline=1403363954' Alıntı:Çin'den aldim şu root ve IMEI problemimi çözemeden kullanmaya başlamadım da henüz.
Sent from my M351 using Tapatalk
telefon açılıyor, ama kartımı taktığımda arama yapamıyorum, arama da alamıyorum. brick hatalı bi terim de olabilir. IMEI işi için kurcalarken bozdum sanırım. yardımcı olacak yok mu allah aşkına?xoser' Alıntı:telefon açılıyorsa brick olmaz imeiler kapalı mı? imei kapalı ise imei atmanız gerekecek.
Telefon açılıyorsa ve arama yapamayorsan imei sıkıntısı var bende htc almıştım yurtdışı aynı şekilde olmuştu pasaport kaydı yaptırmıştım sorun düzelmişti.(o zaman pasaport kaydı 5tl idi )durmusinho pid=3829 dateline=1403435026' Alıntı:Cin'den aldım derken gerçekten Çin'den aldım, internetten falan değil, telefoncudan alındı telefon. Şu anda arama yapamıyorum, sanırım telefon brick oldu. IMEI vs işini de çözemedim henüz, yardımcı olacak birileri yok mu?
Pasaportumda şu anda MEIZU MX3 kayıtlı. Telefon çekiyor gibo görünüyor ama. Avea yazısını görebiliyorum.byazem' Alıntı:Telefon açılıyorsa ve arama yapamayorsan imei sıkıntısı var bende htc almıştım yurtdışı aynı şekilde olmuştu pasaport kaydı yaptırmıştım sorun düzelmişti.(o zaman pasaport kaydı 5tl idi )durmusinho pid=3829 dateline=1403435026' Alıntı:Cin'den aldım derken gerçekten Çin'den aldım, internetten falan değil, telefoncudan alındı telefon. Şu anda arama yapamıyorum, sanırım telefon brick oldu. IMEI vs işini de çözemedim henüz, yardımcı olacak birileri yok mu?