Nedir bu redmi note

xoser

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
28
Cvp: Nedir bu redmi note

temmuz ayından sonra lte desteğinin geleceğini çin sitelerinde yazıyor. ilk tayvana bu model girecek vs diye de geçiyor

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Bir de sanırım telefonun iyice içine ettim. Kartımı taktığımda arama yapamıyorum, arama da alamıyorum. Yardım edebilecek birileri var mı?

Sent from my M351 using Tapatalk

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6

durmusinho pid=3781 dateline=1403363954' Alıntı:
Çin'den aldim :) şu root ve IMEI problemimi çözemeden kullanmaya başlamadım da henüz. :(

Çin'den nasıl aldın dostum hangi siteden kaça geldi biraz detay verebilirmisin kardeşim başımın etini yedi bi tane alayım da kurtulayım çenesinden.

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Cin'den aldım derken gerçekten Çin'den aldım, internetten falan değil, telefoncudan alındı telefon. Şu anda arama yapamıyorum, sanırım telefon brick oldu. IMEI vs işini de çözemedim henüz, yardımcı olacak birileri yok mu?

xoser

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Konular
28

telefon açılıyorsa brick olmaz :)  imeiler kapalı mı? imei kapalı ise imei atmanız gerekecek.

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Re: RE: Cvp: Nedir bu redmi note

xoser' Alıntı:
telefon açılıyorsa brick olmaz :)  imeiler kapalı mı? imei kapalı ise imei atmanız gerekecek.
telefon açılıyor, ama kartımı taktığımda arama yapamıyorum, arama da alamıyorum. brick hatalı bi terim de olabilir. IMEI işi için kurcalarken bozdum sanırım. yardımcı olacak yok mu allah aşkına?

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6

durmusinho pid=3829 dateline=1403435026' Alıntı:
Cin'den aldım derken gerçekten Çin'den aldım, internetten falan değil, telefoncudan alındı telefon. Şu anda arama yapamıyorum, sanırım telefon brick oldu. IMEI vs işini de çözemedim henüz, yardımcı olacak birileri yok mu?

Telefon açılıyorsa ve arama yapamayorsan imei sıkıntısı var bende htc almıştım yurtdışı aynı şekilde olmuştu pasaport kaydı yaptırmıştım sorun düzelmişti.(o zaman pasaport kaydı 5tl idi )

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Re: RE: Cvp: Nedir bu redmi note

byazem' Alıntı:
durmusinho pid=3829 dateline=1403435026' Alıntı:

Telefon açılıyorsa ve arama yapamayorsan imei sıkıntısı var bende htc almıştım yurtdışı aynı şekilde olmuştu pasaport kaydı yaptırmıştım sorun düzelmişti.(o zaman pasaport kaydı 5tl idi )
Pasaportumda şu anda MEIZU MX3 kayıtlı. Telefon çekiyor gibo görünüyor ama. Avea yazısını görebiliyorum.

byazem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kâmil Ceylan
Cihazım
Mi 9
Konular
6

anlamadığım bir konu yardımcı olmak isterdim bu arada aklıma gelen bir şeyi yazayım pasaport kaydı yaptıktan sonra hattımıda değiştirmiştim pasaport kaydı yapmama rağmen çalışmamıştı hattı yenilemiştim istersen başka bir hat takıp dene veya mtk işlemcilere imei atmak diye bir araştır.

durmusinho

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
3
Tşk ederim, dostum.
Sorunu nasıl çözeceğimi bilen ve yardımcı olacak başka birisi varsa minnettar olurum.

Üst Alt