Soru Nedir bu GB farkı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

panzehir1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Pocox3
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.5.0 QJGTRXM
Telefon Modeli
Poco x3 nfc
Bootloader Kilidi
Açık

Merhabalar;

Bodloader kilidin açılması için gün sayıyorum , Windows 10 bilgisyarımın drıver ve güvenlik işlemlerini hazırladım,mi flaş ve kilit açma programı hazır ve poco x3 tr garantili cihazıma Avrupa sürümü yüklemek için eu rom indirdim sormak istediğim indirdiğim rom 4.2 gb ve rardan çıkardığımda 7 gb dosya görünüyor aynı romdan yine var buda 2 gb civarı hata yapmamak için soruyorum nedir bu GB farkı.

Mifirm.net sitesinden indirdim( Güvenli sitemidir ? V12.0.7.0.QJGEUXM 4.1G

C.mi sitesinden indirdim Sürüm: V12.0.7.0.QJGEUXM
Boyut: 2.3G
POCO X3 NFC EEA

Moderatör tarafında düzenlendi:

Noisy

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BurakBozkurt
Cihazım
11T Pro 12/256
Meslek
Uber
Konular
9
Aynen tümüyle hazır bir şekilde herşey pcde bekliyor,sanırım ben stock eeu yani Avrupa indirdim,eu kurulumu yerden yapılıyormuş ona çok hakim değilim şuan için,kullandığım tüm telefonlarda orijinal yazılımı pcden yüklerdim ixomide bu yok sanırım varsada ıvır zıvır işlerle yapıyorlar ben tam olarak yasal bir yazılım yükleme aracı bakmıştım,örneğin PC suitdi sanırım o bu işi yapıyor fakat benim telefonumun yazılımını bulmuyor ben indirip göstersem olurmu acaba ,ayrıca eu custom rom olduğu için çekiniyorum banka işlemleri vs resmi olmayan bir yazılıma geçmek istemedim,tr tonunun pilinden memnunum sistem sorunda yapmıyor,tek sıkıntım reklamlar onlarıda kapatabiliyorum ayarlardan,birde Google araması hoşuma gitmiyor, bunun içinde Endonezya romu dikkatimi çekti,yani çok karışık geldi xiomi yazılımları bana.
Bu tarz işlemlerde banka uygulamalarını falan düşünen biriyseniz ve twrp ya da adb flash işlemlerine aşinalığınız yoksa telefonu aldığınız gibi kullanmanızı öneririm.. Bir şey olacağından değil , olacak olsa 4 banka uygulamasıyla 5 senedir 50 tane custom rom kullandığım için hesaplarımı çoktan boşaltırlardı. Neyini dert ediyorsunuz zaten onuda anlamadım. Eu custom rom atacaksınız, root işlemi yapmazsınız , haklar sizde kalır. Ayrıca zip ile twrpden flashlarsanız daha iyi olur eğer hala istiyorum diyorsanız. BL açılıp rom atıldığınsa her türlü garanti dışı kalacak..

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Bu tarz işlemlerde banka uygulamalarını falan düşünen biriyseniz ve twrp ya da adb flash işlemlerine aşinalığınız yoksa telefonu aldığınız gibi kullanmanızı öneririm.. Bir şey olacağından değil , olacak olsa 4 banka uygulamasıyla 5 senedir 50 tane custom rom kullandığım için hesaplarımı çoktan boşaltırlardı. Neyini dert ediyorsunuz zaten onuda anlamadım. Eu custom rom atacaksınız, root işlemi yapmazsınız , haklar sizde kalır. Ayrıca zip ile twrpden flashlarsanız daha iyi olur eğer hala istiyorum diyorsanız. BL açılıp rom atıldığınsa her türlü garanti dışı kalacak..
Root ile banka hesabı boşaltılan birisi var mı acaba bunu çok merak ediyorum :D

Oyla:

panzehir1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Pocox3
Konular
5
Kilidi açtım önce Endonezya sürümü kurdum,kurulum birdi fakat sonunda bi hata mesajı verdi ama cihaz kendini yeniden başlatarak kuruluma geçti sorun görmedim akabinde yer olayını çözmeye çalıştım forumda pocox3 için tek tıkla kurulum adında kurulumu yaptım bir çok kez cihazı kaparım açtığımda giriş yapamadım telefon kendini Endonezya romunu gördüğünden onu kurmaya çalıştı ve yer hep devreden çıktı. Bende önce yer kurdum ve yer ekranında gerekli kutuları işaretledim format at dedim ardından recowery yap deyip tekrar yer açmayı başardım ardından wipde vs silmesi gerçekleştirdim cihaz iyice silindiği den emin olduktan sonra twr ekranındayken bilgisayardaki Eu rom zip dosyasını göndermeye çalıştığimda hep sorun çıkardı aygıt yöneticisinden drıveri kaldırıyorum yalandan günceliyorum zaten yüklü mesajları dekan derken bir kaç kez bu şekilde uğraştım bir kaç kez daha format attım recowerye bağlandım derken bir anda dosyayı göndermeyi başardım sonra hiç birşeyi ellemeden direk zipi gösterip kurmayı başardım,akşam 10 da başladığım bu kabus sabah 4 gibi anca çözdüm aslında bir takım şeyler tecrübe edindim ama bundan sonraki yüklememde yine dosyayı twr modunda PC den almayı başaramıyacağım gibi geliyor bana ,daha kolay yolu varsa bilgilerinizi rica ediyorum,şimdi herşey buraya kadar tamam peki robot yapmaya kalksam cihaz yazılıma format atarmı bir dünya şey kurdum bu kadar uğraşdan sonra gözüm kesmiyor tekrardan ve son sorum Otosan gğnceleme gelirmi yoksa manuelmi yüklemem gerekecek saygılarımla.

Oyla:

panzehir1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Pocox3
Konular
5
Ayrıca öyle böyle fark yok hatda şarzım daha hızlı gidiyor ,belki ilk günler oturması gerekiyor sistemin fakat telefon ile görüşürken yakınlık sensörü devreye girmiyor sürekli arama beklemeye alıyor gerek eu rom vs gereksiz benim görüşüm,

Oyla:

panzehir1979

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Pocox3
Konular
5
Poco x3 nfc cihazı olanlar resmi stable global EEA Sürümünü kurun kilidinizide kapatın gitsin cihaz akıyor
V12.0.7.0.QJGEUXM

Custom eu rom felan en azından poco x3 için olmamış önermiyorum kalın sağlıcakla.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Konu çözüme kavuştuğu için, içeriğinden farklı yönlere gittiği ve tartışmaya doğru ilerlediği için yeni mesajlara kapatılmıştır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt