Yardım Neden xiaomi almalıyım? Yardım

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar , XİAOMİ Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefondan oldukça memnun'(dum) fakat bazı sorunlar çıkana kadar. Örneğin ; İnstagrama story atılmıyor. Hata veriyor. Ayrıca telefon kamerasında video çekerken garip garip videoda hareketlenmeler mevcut. Galeri'den bir videoyu kestiğimde , iki parçanında başını ve sonun'daki sesi azaltıyor ve saçma birşey meydana geliyor.

Yeni bir XİAOMİ telefon almayı düşünüyorum. Redmi kategorisin'denmi önerirsiniz? Yoksa Mİ kategorisinden mi önerirsiniz?
Aklımda NOTE 10 Pro vardı fakat araştırmalarıma göre , o telefonu alanlarda aynı instagram story hatasından mağdur. Bu durum tamamen üzücü.

XİAOMİ' nin adam akıllı telefonu yokmu ? yoksa İphone'mi almalıyım? Yardımcı olurmusunuz?

garmae0671

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Kaan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
20
One plus veya iphone alın bütçenize göre size en stabil en uzun gidecek iki cihaz bu markanın modelleri olacaktır.

Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
Anaaaa yıl olmuş 2022 hala adam gibi telefon icat edilmemiş mi ya??

Benim istediğim XİAOMİ'lerdeki gibi instagram story vs sorunları olmasın , bataryası 2 gün gitsin , video fotoğraf iyi çeksin. Hafızada 256 olsun. İşlemcide önemli tabi
iki gün giden cihaz yok :D
az kullanırım diyorsan gider.
ama yaklaşık 5 6 saatini telefonla harcıyorsanız gününüzün 1,5 gün gider.

15 bin liraya istediğiniz özelliklerde yok :)
storydeki sorun xiaomi değil android kaynaklı üstad.
yarın samsungda alsan o soruna benzer olacak ileride bilgin olsun.

hafıza 256 bulursunuz o kolay
bin bin 500 lira daha koyarsınız üstüne 256 olur.
o bütçeye düşük işlemci koyamazlar zaten .

siz en iyisi bekleyin yazı
o zamana kadar çıkar 3 4 model oppodan oneplustan xiaomiden samsungdan

Oyla:

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
iki gün giden cihaz yok :D
az kullanırım diyorsan gider.
ama yaklaşık 5 6 saatini telefonla harcıyorsanız gününüzün 1,5 gün gider.

15 bin liraya istediğiniz özelliklerde yok :)
storydeki sorun xiaomi değil android kaynaklı üstad.
yarın samsungda alsan o soruna benzer olacak ileride bilgin olsun.

hafıza 256 bulursunuz o kolay
bin bin 500 lira daha koyarsınız üstüne 256 olur.
o bütçeye düşük işlemci koyamazlar zaten .

siz en iyisi bekleyin yazı
o zamana kadar çıkar 3 4 model oppodan oneplustan xiaomiden samsungdan
Kesinlikle bekleyelim bakalım.. Ne çıkacak ona göre alırım. Teşekkürler.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Birincisi uygulamaların modlu hali falan yok.
Tweak otomatik ayarını değiştiriyor Modlu WhatsApp kullanıyorum cloud yedeklemeyi yapmıyor ve yüklemiyor.ios da cok daha basit.
Control center özelleştirmeleri android de yok.
Linkedinden metin bile kopyalayamıyorum.
Twekle reklemı hızlı oynatma durumu var. Android'de iconlar arası boşlukları yatay ve dikey ayarlayamıyorum bile. İos daki Activator u söylemiyorum bile. Uygula içi satınalma vs .
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 50 civarı aktif kullandığım tweak var.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunları custom romlarla, modüllerle vs zaten yapabiliyoruz :)

Oyla:

SerkanTTZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 11
Konular
7
Merhabalar , XİAOMİ Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefondan oldukça memnun'(dum) fakat bazı sorunlar çıkana kadar. Örneğin ; İnstagrama story atılmıyor. Hata veriyor. Ayrıca telefon kamerasında video çekerken garip garip videoda hareketlenmeler mevcut. Galeri'den bir videoyu kestiğimde , iki parçanında başını ve sonun'daki sesi azaltıyor ve saçma birşey meydana geliyor.

Yeni bir XİAOMİ telefon almayı düşünüyorum. Redmi kategorisin'denmi önerirsiniz? Yoksa Mİ kategorisinden mi önerirsiniz?
Aklımda NOTE 10 Pro vardı fakat araştırmalarıma göre , o telefonu alanlarda aynı instagram story hatasından mağdur. Bu durum tamamen üzücü.

XİAOMİ' nin adam akıllı telefonu yokmu ? yoksa İphone'mi almalıyım? Yardımcı olurmusunuz?

Kardeşim Xiaomi telefon almışsın ve saçma sapan hatalarla uğraşmışsın buna rağmen neden tekrar Xiaomi telefon alıyorsun?

Benim de çok saçma sapan aldığım hatalardan dolayı asla bir daha Xiaomi almayacağım. mi 11 video çekerken konser ortamlarında ses pırtlıyor bu bir yazılım hatası ve asla düzeltmediler. Telefon en sonunda aniden kapandı ve açılmadı. Anakart'ı yanmış. Sebep yok dururp dururken oldu.

Daha evvel Apple da kullandım Samsung da. Hiç böyle saçma sapan problemlerle karşılaşmadım.

Forumu ara hatta www.sikayetvar.com'a bak Xiaomi telefonlar hakkında. Rekor şikayer var. Ve şikayetlerin hepsi birbirine benziyor. Adamlar durmadan model çıkartıyorlar ama neredeyse hiçbiri stabil değil. Benim m11 anakartı yanmış. Forumda başka biri var m11 ultra. Onunki de yanmış ve yine üstelik dururp dururken. Bu resmen markanın bilgi ve tecrübe eksikliğinin göstergesi.

Kısacası Çinlilerin elinde tecrübe ve finansman olmamak için bir daha Xiaomi almayacağım. Biraz dişimi sıkar daha fazla veririm Samsung olmadı Apple alırım.

Size de sabır diliyorum. Sıradaki Xiaomi marka telefonunuzun modelini şikayetvar'a yazın bakalım ne arızalar çıkacak.

Oyla:

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Bunları custom romlarla, modüllerle vs zaten yapabiliyoruz :)
Peki o zaman control Center a Power buttonu ve ses barı nı ekleyebileceğim bir modül söylerseniz sevinirim.

Tam ekran kullanıyorum.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt