- Adım
- Tuncay
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.5.1
- Telefon Modeli
- Redmi note 8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar , XİAOMİ Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefondan oldukça memnun'(dum) fakat bazı sorunlar çıkana kadar. Örneğin ; İnstagrama story atılmıyor. Hata veriyor. Ayrıca telefon kamerasında video çekerken garip garip videoda hareketlenmeler mevcut. Galeri'den bir videoyu kestiğimde , iki parçanında başını ve sonun'daki sesi azaltıyor ve saçma birşey meydana geliyor.
Yeni bir XİAOMİ telefon almayı düşünüyorum. Redmi kategorisin'denmi önerirsiniz? Yoksa Mİ kategorisinden mi önerirsiniz?
Aklımda NOTE 10 Pro vardı fakat araştırmalarıma göre , o telefonu alanlarda aynı instagram story hatasından mağdur. Bu durum tamamen üzücü.
XİAOMİ' nin adam akıllı telefonu yokmu ? yoksa İphone'mi almalıyım? Yardımcı olurmusunuz?
Yeni bir XİAOMİ telefon almayı düşünüyorum. Redmi kategorisin'denmi önerirsiniz? Yoksa Mİ kategorisinden mi önerirsiniz?
Aklımda NOTE 10 Pro vardı fakat araştırmalarıma göre , o telefonu alanlarda aynı instagram story hatasından mağdur. Bu durum tamamen üzücü.
XİAOMİ' nin adam akıllı telefonu yokmu ? yoksa İphone'mi almalıyım? Yardımcı olurmusunuz?