Yardım Neden xiaomi almalıyım? Yardım

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar , XİAOMİ Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefondan oldukça memnun'(dum) fakat bazı sorunlar çıkana kadar. Örneğin ; İnstagrama story atılmıyor. Hata veriyor. Ayrıca telefon kamerasında video çekerken garip garip videoda hareketlenmeler mevcut. Galeri'den bir videoyu kestiğimde , iki parçanında başını ve sonun'daki sesi azaltıyor ve saçma birşey meydana geliyor.

Yeni bir XİAOMİ telefon almayı düşünüyorum. Redmi kategorisin'denmi önerirsiniz? Yoksa Mİ kategorisinden mi önerirsiniz?
Aklımda NOTE 10 Pro vardı fakat araştırmalarıma göre , o telefonu alanlarda aynı instagram story hatasından mağdur. Bu durum tamamen üzücü.

XİAOMİ' nin adam akıllı telefonu yokmu ? yoksa İphone'mi almalıyım? Yardımcı olurmusunuz?

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
bu yaşam tarzlarımıza göre değişir
iphone cihazlar daha stabil olur . ben şuan ipad kullanıyorum 3 yıldır. mükemmel ötesi yani. diğer android tabanlı kullandım. 1 sene zor götürdü çoğu.
telefonda da öyle ailemde 4s var .şaka gibi benim redmi note 5a prime gibi . biri ne zaman çıktı biri ne zaman.

iphone güvenliği daha iyidir fiyatı pahalıdır fotoğraf kalitesi vs daha iyidir . görüntü vs daha iyidir.
hafıza ve batarya problemi olur bu da zor bi iştir . o kalınlıkta o inçde bu cihazı yapıp üstüne büyük batarya koyması zaten zor .

ayrıca bu bir pazar arkadaşlar
bütçesi böyle olan bir kişi
herşeyi üst derece yaşarken bu sıkıntıları olacak.
bataryayı büyütür isterse o zamanda kalın vs olacak albeniliğini kaybedecek
bizim gibi kaç bin kişi ile görüşüp ona göre cihaz üretiyorlar.
belli bir segmenti var firmaların.

Oyla:

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Sorun değil. Ben de ilk çıktığı sıralar 6s kullanmıştım 1.5 2 yıl kadar, onda bile root islemi gibi olan ismi gelmedi şuan aklıma, epey uğraştım kurcaladım inanın android sistemin özgürlüğü yok, evet stabillik var ancak aşırı kısıtlı cihazlar. Xiaomi istemezseniz Oppo ve OnePlus için bazı modellerde güzel yorumlar görmüştüm.
Mİ kategorisinden hangilerini önerirsin?

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Bunun nesi şaka gibi yahu :) temiz kullanılırsa, özelliğinin üstünde işletim sistemi yüklenmezse, her türlü götürür zaten.
Cihazların düzgün kullanımı önemli. "O kadar para vericem iPhone olsun", niye olsun?
Kafese kuşu koyarız, odaya salarız. Özgür olduğunu sanar. iPhone o odadır. Android ise, pencereyi açtıktan sonraki dünya.

Oyla:

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Bunun nesi şaka gibi yahu :) temiz kullanılırsa, özelliğinin üstünde işletim sistemi yüklenmezse, her türlü götürür zaten.
Cihazların düzgün kullanımı önemli. "O kadar para vericem iPhone olsun", niye olsun?
Kafese kuşu koyarız, odaya salarız. Özgür olduğunu sanar. iPhone o odadır. Android ise, pencereyi açtıktan sonraki dünya.
Kesinlikle :D Android'te rahatım ama bana uyan bir telefonu bulmam lazım.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Bütçe ve ana özellikler olarak ne düşünüyorsunuz ona göre öneri sunayım bakıp ?

Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
mi10 t pro
one plus 9 pro
illa android diyorsan bunlar iyi

tabi bütçeni bilmek lazım

Oyla:

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Bütçe ve ana özellikler olarak ne düşünüyorsunuz ona göre öneri sunayım bakıp ?
mi10 t pro
one plus 9 pro
illa android diyorsan bunlar iyi

tabi bütçeni bilmek lazım
XİAOMİ resmi sitesine girdiğimizde zaten Mİ kategorisinde çok'ta bir Mİ ürünü yok. En son model olarak T11 Pro gözüküyor. 13 BİN TL. onun bir altı T11 var 9.999 TL ,

Bütçem 15 BİN TL.

One Plus 9 Pro'yu çok övüyorlar fakat tasarım olarak beğenmiyorum. Ayrıca İşletim sistemini sevmiyorum.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Epey'den bakalım biz, daha kolay fikir sahibi olmak için. Oneplus 9 pro, bana da başta tuhaf gelmişti ancak kendine has bir tasarımı var bence, sistem de aosp roma benzer olduğu için stabillik anlamında daha akıcı deneyim sunar diye düşünüyorum MIUI'a göre.

Mi 10 ve Mi 11 , direk düz yani, t falan değil. Xiaomi için bu ikisi ancak. Bence önyargılı yaklaşmayın :) bu 3 cihaz dışında Huawei var, hayranı olduğum ancak mecburen uzak kaldığım, çünkü bl kilit açma işlemi cidden sıkıntı.... Yoksa direk onu alıp geçin diyeceğim.

Oyla:

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Epey'den bakalım biz, daha kolay fikir sahibi olmak için. Oneplus 9 pro, bana da başta tuhaf gelmişti ancak kendine has bir tasarımı var bence, sistem de aosp roma benzer olduğu için stabillik anlamında daha akıcı deneyim sunar diye düşünüyorum MIUI'a göre.

Mi 10 ve Mi 11 , direk düz yani, t falan değil. Xiaomi için bu ikisi ancak. Bence önyargılı yaklaşmayın :) bu 3 cihaz dışında Huawei var, hayranı olduğum ancak mecburen uzak kaldığım, çünkü bl kilit açma işlemi cidden sıkıntı.... Yoksa direk onu alıp geçin diyeceğim.
Huawei hiç kullanmadım. Google servisleri sıkıntı diye biliyorum. Ben sıfır almak istiyorum bu sefer ya , bootlader falan imei falan uğraşmak istemiyorum. Mİ 10 VE Mİ 11 diyorsunuz yani ?

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Şöyle açıklarsam daha iyi olur; Oneplus için Android'in iPhone'u diyorlar, stabillik açısından 😳 tasarım olarak marjinal duruyor, hani o "premium" görüntü/his deriz ya aynen öyle.

Huawei ise, Google için kilit vs uğraşmak gerekmiyor zaten yapıyorlar ama nasıl bilmiyorum tabi.

Xiaomi istiyorsanız evet, mi 10 veya 11 diyorum. Yine kıyas açısından Oneplus da aklınızda bulunsun 🤗

Oyla:
Üst Alt