Yardım Neden xiaomi almalıyım? Yardım

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.1
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar , XİAOMİ Redmi Note 8 kullanıyorum. Telefondan oldukça memnun'(dum) fakat bazı sorunlar çıkana kadar. Örneğin ; İnstagrama story atılmıyor. Hata veriyor. Ayrıca telefon kamerasında video çekerken garip garip videoda hareketlenmeler mevcut. Galeri'den bir videoyu kestiğimde , iki parçanında başını ve sonun'daki sesi azaltıyor ve saçma birşey meydana geliyor.

Yeni bir XİAOMİ telefon almayı düşünüyorum. Redmi kategorisin'denmi önerirsiniz? Yoksa Mİ kategorisinden mi önerirsiniz?
Aklımda NOTE 10 Pro vardı fakat araştırmalarıma göre , o telefonu alanlarda aynı instagram story hatasından mağdur. Bu durum tamamen üzücü.

XİAOMİ' nin adam akıllı telefonu yokmu ? yoksa İphone'mi almalıyım? Yardımcı olurmusunuz?

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Öncelikle sorununuz gerçekten sinir bozucu.. yeni telefon almaktansa farklı bir rom yüklemeyi denemenizi öneririm, eğer yine memnun kalmazsanız MI serisinden almanızı öneririm. Yani başı MI ile başlayan herhangi bir model olabilir.

Ek olarak, cihazı bu sorun varken hiç formatladınız mı, yani temiz bir kurulum ile denediniz mi?

Oyla:

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle sorununuz gerçekten sinir bozucu.. yeni telefon almaktansa farklı bir rom yüklemeyi denemenizi öneririm, eğer yine memnun kalmazsanız MI serisinden almanızı öneririm. Yani başı MI ile başlayan herhangi bir model olabilir.

Ek olarak, cihazı bu sorun varken hiç formatladınız mı, yani temiz bir kurulum ile denediniz mi?
Hayır farklı bir room yüklemeyi denemedim. Sorun'dan dolayı cihazı değiştirmek değil , sadece yeni bir model almak düşüncesindeyim. Ayrıca 256 GB gibi bir depolama alanıyla almak istiyorum. Fakat android'te bukadar sorun varsa , bir Mİ serisine 10 BİN , 13 BİN TL vermek düşündürüyor. Alıp pişman olmak var tabi. Mİ serisinde en son model'de adamlar kameraya daha OİS bile eklememişler. Parasının hakkını vereceğini düşünmüyorum.

Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
bu işler bütçeye bakıyor .
bütçen varsa a class istiyorsan iphone alacaksın
yok biraz bütçem var hemde a class olsun diyorsan samsung alacaksın
a class değilde beni götürsün bütçemde var a classa yakın olsun diyorsan xiaomi alacaksın
bütçem var a classa daha yakın diyorsan oppo vs bakacaksın.

huawei kullanmadım bilmiyorum
ios ve android tabanlı telefonlar zaten.
android kaynaklı sorunlar da var iosluda

dediğin sorun android tabanlı bir problem
instagramın android tabanında olan bir problem.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
OnePlus veya Oppo markalarına da bakabilirsiniz. Eğer Android olsun her şeyini ben yöneteyim, istediğim zaman kurcalayım veya değiştireyim dersen Xiaomi, OnePlus, Oppo. Yok eğer hiç uğraşmayım düz kullanıp geçeyim derseniz zaten iPhone yeterli gelir.

Instagram ile iPhone zaten anlaşmalı, dolaylı olarak da kullanımı sorun yaratıyor bazen. Benim önerim bu şekilde..

Oyla:

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
OnePlus veya Oppo markalarına da bakabilirsiniz. Eğer Android olsun her şeyini ben yöneteyim, istediğim zaman kurcalayım veya değiştireyim dersen Xiaomi, OnePlus, Oppo. Yok eğer hiç uğraşmayım düz kullanıp geçeyim derseniz zaten iPhone yeterli gelir.

Instagram ile iPhone zaten anlaşmalı, dolaylı olarak da kullanımı sorun yaratıyor bazen. Benim önerim bu şekilde..
İphone nasıl A Class oluyor acaba? Bataryası çok hızlı bitmiyor mu onların , İphone'ciler şikayetçi bu durumdan. Adamlar powerbank ile geziyor.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Dazmanya34, onu yazan ben değilim :) yanlış alıntı ve bana göre a sınıfı bir telefon kesinlikle değil iPhone.

Oyla:

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
İphone nasıl A Class oluyor acaba? Bataryası çok hızlı bitmiyor mu onların , İphone'ciler şikayetçi bu durumdan. Adamlar powerbank ile geziyor.
a class demek bataryası uzun süre gidiyor demek değildir ki

mercedesin yaktığı benzin ile opelin yaktığı aynı mı ?
sana a class ürün veriyor özellikleri ile .

Oyla:

Dazmanya34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tuncay
Cihazım
xiaomi
Konular
3
Dazmanya34, onu yazan ben değilim :) yanlış alıntı ve bana göre a sınıfı bir telefon kesinlikle değil iPhone.
Özür dilerim yanlışıkla seni etiketlemişim :D İphone 6 kullanmıştım. İnanın çok zor sıkıntılar yaşadım , gerek şarj olsun , gerek yedekleme olsun.

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Sorun değil. Ben de ilk çıktığı sıralar 6s kullanmıştım 1.5 2 yıl kadar, onda bile root islemi gibi olan ismi gelmedi şuan aklıma, epey uğraştım kurcaladım inanın android sistemin özgürlüğü yok, evet stabillik var ancak aşırı kısıtlı cihazlar. Xiaomi istemezseniz Oppo ve OnePlus için bazı modellerde güzel yorumlar görmüştüm.

Oyla:
Üst Alt