Sohbet Neden sadece yöneticilerinin konuları sabitleniyor?

• Konbuyu başlatan TeAmo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hocam sabit olmasını istediğiniz bir konu varsa bu konularda beni etiketleyebilirsiniz bazen gözden kaçıyor olabilir
Asil sormak istediğim soru bu hocam. Hani sabit olmasını istediğimiz konuları yöneticiler kendisi mi seçiyor yoksa biz mi haber verelim. Yada sabitleme işi sadece yönetici üyelere özel mi bunu sormak istedim. Gerekli cevabı aldım teşekkür ederim ilginiz için.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam son açtığım konulara bakar mısınız?

Hocam son açtığım konulara bakar mısınız? Tek tek link vereyim mi? Yönetici arkadaşın google camera konusu sabitlenmis. Ama artık çalışmıyor. Benimki güncel sürümde çalışıyor ama aşağılarda kayboluyor. Google fotolarda sınırsız depolama anlatıyorum kayboluyor. Turkcell konusunda konular acıyorum kayboluyor. O zaman biz herkese yararlı konular açmayalım mi? Biz yönetici arkadaşlara mesaj atalım onlar paylaşsın.

Hocam bir şey yazıyorsanız lütfen destekli yazın. O bahsettiğiniz konu sanırım bu. Orada sabitte başka bir yöneticinin google camera konusu yok. Ben kendi kullandığım şeyi orada paylaştım ve hala cihazımda bu google kamera kurulu ve çalışıyor. Kullandığım sürüm konumdaki Kv1.1.9_6.2.030 sürümü.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hocam bir şey yazıyorsanız lütfen destekli yazın. O bahsettiğiniz konu sanırım bu. Orada sabitte başka bir yöneticinin google camera konusu yok. Ben kendi kullandığım şeyi orada paylaştım ve hala cihazımda bu google kamera kurulu ve çalışıyor. Kullandığım sürüm konumdaki Kv1.1.9_6.2.030 sürümü.
Hocam Android 10 da bu sürümde hdr+ işleniyor sorunu var. Zenex hocam lafım sana değil. Sen çok saygı duyduğum paylaşımlarından çok bilgi aldığım birisin. Sana saygım hep sonsuzdur. Sözüm kesinlikle size değildi.
Orda bir konu daha vardı o normal üyetmis sabitlenen. Ben onu da yönetici sanıp o konudan bahsettim. Siz bu konularda benden çok çok ilerisiniz sizin konunuzun sabitlenmesine ben asla laf etmem

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yanlış bir anlaşılma oldu desenize o zaman :) Bu arada k20 pro için çok yakında büyük gelişmeler olacak, bu bilgiyi de paylaşıp sizleri içinizi kemirmekle yalnız bırakıp uzaklaşıyım ben.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Yanlış bir anlaşılma oldu desenize o zaman :) Bu arada k20 pro için çok yakında büyük gelişmeler olacak, bu bilgiyi de paylaşıp sizleri içinizi kemirmekle yalnız bırakıp uzaklaşıyım ben.
Sabırsızlıkla bekliyorum hocam :)

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Yoo öyle bir şey yok. Yönetici olmayan bir sürü kişinin konusu sabit.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Merhaba ,

Yetkili arkadaşlar iletmiş , paylaşılan bilgiye göre sabitleniyor konular birde konuya devamli destek olmanıza göre sabit konudada kalır ,

Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)

bu konuyu ben normal üye iken yazdım , neredeyse 60 sayfa sürmüştü ben hala normal üyeydim , mi8 se ile ilgili içerik olmadığından tek konu hakkında genel bulduğum her şeyi ekliyorum halada yapıyorum ,

bu konu ve diğer bir kaç durumla ilgili hatta site yönetimi tarafından moderötörlük için teklif geldi ben ilk etapda olmak için istekde bulunmadım ,

Burada sizin dikkat ettiğiniz konu şudur ,

Yönetimdeki kişiler genelde yetkili yerlere de üyedir , bir şey ilk çıkacağında sizden önce haberleri oluyor ve konusu açılıyor bu sebeple sabit konular genel de bu kişilere ait olmakda , biraz dikkat ederseniz telefon bağımsız genelde herkezin ilgi alanı hemen belli oluyor buna görede konuları takip ediyorlar , sizde inceleme yada detaylı bir bilgi aktarımı yaparsanız sabitlenecektir ,

Bundan emin ola bilirsiniz ,

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Merhaba ,

Yetkili arkadaşlar iletmiş , paylaşılan bilgiye göre sabitleniyor konular birde konuya devamli destek olmanıza göre sabit konudada kalır ,

Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)

bu konuyu ben normal üye iken yazdım , neredeyse 60 sayfa sürmüştü ben hala normal üyeydim , mi8 se ile ilgili içerik olmadığından tek konu hakkında genel bulduğum her şeyi ekliyorum halada yapıyorum ,

bu konu ve diğer bir kaç durumla ilgili hatta site yönetimi tarafından moderötörlük için teklif geldi ben ilk etapda olmak için istekde bulunmadım ,

Burada sizin dikkat ettiğiniz konu şudur ,

Yönetimdeki kişiler genelde yetkili yerlere de üyedir , bir şey ilk çıkacağında sizden önce haberleri oluyor ve konusu açılıyor bu sebeple sabit konular genel de bu kişilere ait olmakda , biraz dikkat ederseniz telefon bağımsız genelde herkezin ilgi alanı hemen belli oluyor buna görede konuları takip ediyorlar , sizde inceleme yada detaylı bir bilgi aktarımı yaparsanız sabitlenecektir ,

Bundan emin ola bilirsiniz ,
Peki hocam. Sözlerinizin hepsini teker teker dikkate alacağım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sabit konular için ufak bir ek de ben yapmak istiyorum. TeAmo hocam sizi tenzih ederek yazıyorum, geçmiş dönemlerde yaşanan bazı sıkıntılı durumlar sonrasında yeni veya acemi üye rütbesine sahip bir arkadaşımızın açtığı konuyu sabite almayı pek tercih etmiyoruz. Örneğin sabite alınan bir konunun konu sahibi tarafından değiştirilerek reklam, spam veya dolandırma amacı ile kullanıldığına şahit olduk. Hazırlanan rehber güncellenmediği için cihazını brick eden ve konu sabit olduğu için bizleri sorumlu tutan üyelerimiz oldu. "Son sürüm" başlığı ile düzenli güncellenen konular içerisindeki linkleri değiştirip kullanıcıların ARB'ye takılmalarına neden olan konu sahipleri ile bile karşılaştık. Bu nedenle konular sabitlenirken biraz daha seçici olmayı, mümkün olduğu kadar gerektiğinde gece yarısı telefon ile arayıp uyandırabileceğimiz yönetici arkadaşlarımızın konularını sabitlemeyi tercih ediyoruz. Bu şekilde hem sabit konuları daha güvenilir hale getirmiş olduğumuzu hem de yaşanabilecek sorunları en aza indirgediğimizi düşünüyorum.

Ancak elbette ki bu genel bir kural değil sadece tercih. En çok görüntülenen konular istatistiğine baktığımızda tüm konuların sabit olduğunu ve hatta ilk üçte yer alan konulardan ikisinin yönetici olmadığını diğerinin ise onursal yönetici bir arkadaşımıza ait olduğunu görebilirsiniz.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Sabit konular için ufak bir ek de ben yapmak istiyorum. TeAmo hocam sizi tenzih ederek yazıyorum, geçmiş dönemlerde yaşanan bazı sıkıntılı durumlar sonrasında yeni veya acemi üye rütbesine sahip bir arkadaşımızın açtığı konuyu sabite almayı pek tercih etmiyoruz. Örneğin sabite alınan bir konunun konu sahibi tarafından değiştirilerek reklam, spam veya dolandırma amacı ile kullanıldığına şahit olduk. Hazırlanan rehber güncellenmediği için cihazını brick eden ve konu sabit olduğu için bizleri sorumlu tutan üyelerimiz oldu. "Son sürüm" başlığı ile düzenli güncellenen konular içerisindeki linkleri değiştirip kullanıcıların ARB'ye takılmalarına neden olan konu sahipleri ile bile karşılaştık. Bu nedenle konular sabitlenirken biraz daha seçici olmayı, mümkün olduğu kadar gerektiğinde gece yarısı telefon ile arayıp uyandırabileceğimiz yönetici arkadaşlarımızın konularını sabitlemeyi tercih ediyoruz. Bu şekilde hem sabit konuları daha güvenilir hale getirmiş olduğumuzu hem de yaşanabilecek sorunları en aza indirgediğimizi düşünüyorum.

Ancak elbette ki bu genel bir kural değil sadece tercih. En çok görüntülenen konular istatistiğine baktığımızda tüm konuların sabit olduğunu ve hatta ilk üçte yer alan konulardan ikisinin yönetici olmadığını diğerinin ise onursal yönetici bir arkadaşımıza ait olduğunu görebilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum hocam. Özellikle ARB mevzusu çok baş ağrıtan bir durum . Bu sebeple bende bir şeyler eklemek isterim. Benim sorumlu olduğum mi a2 bölümünde cihazı 6x e çevirme konusunun sabitlenen bölümü, sıradan bir kullanıcıya aitti. Üstelik kişide mi a2 cihazı bile yok. Netden ingilizce sitelerden anladığı kadarıyla anlatmış. Fikir güzel ama içeriğin hatalı olma olasılığı çok yüksek. Bu hatanın sonucunda cihazı bir daha mi a2 ye geri getirememesi, 2 yıllık garantinin komple çöpe gitmesi gibi olaylar söz konusu. Bu konuda hassasiyet ve özen göstermeliyiz. Kendi adıma cihazım da denemediğim bir durumu foruma yansıtamıyorum. Karşındaki o cihazı ne şartlar altında almıştır kim bilir. Bu sebeple sabitlenen konunun çok defa denenip bu işte kendini kanıtlaması gerektiği kanısındayım. Eğer faydalı bir konu ise zaten sürekli üstlerde kalacaktır. Ek olarak konu sahibi sürekli yeni güncellemeleri konuya eklerse zaten üstlere çıkacaktır.

Üst Alt