Sohbet Neden sadece ramazanda pide çıkar?

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
Hocam sizin orda kiralar ne kadar büyük şehirlerde ne kadar? Büyük şehirlerde fiş denetimleri oluyor ilçelerde okadar çok olmaz. Fiş kestiğin zaman yuzde 8yada 18 vergi veriyorsun yıl sonu da karının yani geriye kalan yuzde 82nin yada 92nin yüzde 20sini de gelir vergisi olarak veriyorsun tüm bunları hesapa katınca sizin orda 50 kuruşa büyük şehirde 1.25 yada 1.5a satmak gayet normal bunda akıl almayacak birşey yok. Giderleri sadece hamur su olarak düşünmemek lazım

Bizim orda kiralar, müstakil evlerde senelik 1500 civarı. Dairelerde çok pahalı aylık 800 veya 900 tl arası. Hatta çok apart var aylık 700 küsür tl 2+1..

Ekmek konusunda haklı olabilirdiniz olayın iç yüzünü bilmeseydim.. Bizim orda her hafat fırınlar denetleniyor hepsinin vergisi şartlqrı şartları tam olmalı. Benim kaynçonun fırını vardı dediğiniz gibi vergi işlerine fazla kulak asmadı adama manyak ceza kestiler. Oda sattı fırını.

Ucuz olmasının sebebi. Ucuz olmaz ise kimse almaz. Çökü herkesin evinin bahçesinde tandırlık ve içi un dolu bekliyor.
Ekmeğe zaman geldimi tezekleri atıyorlar tandıra...

Annemin tandır ekmeği aklıma geldi. İftarda iyi giderdi, yanınada keledoş. Ağzım sulandı..

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bizim orda kiralar, müstakil evlerde senelik 1500 civarı. Dairelerde çok pahalı aylık 800 veya 900 tl arası. Hatta çok apart var aylık 700 küsür tl 2+1..

Ekmek konusunda haklı olabilirdiniz olayın iç yüzünü bilmeseydim.. Bizim orda her hafat fırınlar denetleniyor hepsinin vergisi şartlqrı şartları tam olmalı. Benim kaynçonun fırını vardı dediğiniz gibi vergi işlerine fazla kulak asmadı adama manyak ceza kestiler. Oda sattı fırını.

Ucuz olmasının sebebi. Ucuz olmaz ise kimse almaz. Çökü herkesin evinin bahçesinde tandırlık ve içi un dolu bekliyor.
Ekmeğe zaman geldimi tezekleri atıyorlar tandıra...

Annemin tandır ekmeği aklıma geldi. İftarda iyi giderdi, yanınada keledoş. Ağzım sulandı..
Dükkan kiralarindan bahsetmiştim, ben bursa'da yaşıyorum. İş yapacak yerdeki kiralar 3000 4000 liradan başlıyor. Bunun stopaji var. Elemanı var, sigortası var falan. Demek istediğim hamurlu suyla tuzla bitmiyor.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Burda herzaman pide bulmak mümkün, ramazan olsun olmasın farketmez, pide çıkaran fırınlar var.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt