- Adım
- Dogan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Kamu
- Konular
- 48
mi9 lite kullanıyorum bir çok rom deniyorum hep globale dönüyorum. Genelde dönüşümde twrp de oluşan bir sorun nedeniyle oluyor örneğin geçen miroom kurulu yeni hareketleri iptal et dedim fastboot a düştü açamadım miflash ile global rom yükledim kurtarmak için. Recovery e bir türlü giremedim yenide atamadım. Orangefox yada twrp resmi yada diğer sürümleri denedim hepsinde sorunlar çıkıyor. Daha önce mi6 kullandım çok rom değiştirirdim hiç sorun yaşamadım full wipe yap kur hiç bir zaman takılmadı. Bu sıkıntılar twrp lerin yetersiz olmasından mı eksikleri olmasından mı yoksa cihaz kaynaklı mı bilemiyorum. Gelelim eu beta takıntıma Size ilginç gelebilir ancak
1. EU nün kendine has simgelerini hiç sevmiyorum sırf bu nedenle miroom kullanıyordum.
2. Cihaz adının her yerde cc9 görünmesini sevmiyorum bu nedenlede miroom tercih ediyordum
Ancak son sürümlerde mi room da hep sorunlar çıktı su an globaldeyim root atmadım daha eu.beta ya döneyim diyorum ama bu iki nokta canımı sıkıyor
1. EU nün kendine has simgelerini hiç sevmiyorum sırf bu nedenle miroom kullanıyordum.
2. Cihaz adının her yerde cc9 görünmesini sevmiyorum bu nedenlede miroom tercih ediyordum
Ancak son sürümlerde mi room da hep sorunlar çıktı su an globaldeyim root atmadım daha eu.beta ya döneyim diyorum ama bu iki nokta canımı sıkıyor