Soru Neden böyle balon oldu Miui 11?

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
Sözde miuı 11 ile ultra güç tasarrufu gelicekti dinamik yazı gelicekti o gelecekti şu gelecekti bu gelecekti neden böyle balon oldu bu olaylar kimse kusura bakmasın savunmasın ama ben gerçekten kıl olmaya başladım bana git rom yükle root at demeyin yapamam yeteneksizim ben bu telefonu alırken rom atacam diye de almadım yani umarım derdimi anlatabilmişimdir peki sizce bu balon olan şeyler gelir mi :D

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
cinliler kendi ipini cekiyor ;) mi gider meizu gelir meizu gider baskasi cikar bi bakmissin hepsi kaybolmus.baskasi cikmis zamaninda sony htc simens benq nokia motorola b.berry palm hp nasil silindilerse bunlarda silinir gider onemli olan kullanici dostu firma olmasi kullaniciyi en cok dusunen ayakda kalir bu is boyle...

Son düzenleme:
Oyla:

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
Mi markasını uzun zamandır beğenerek kullanıyor ve bir çok ürününü biliyorum. Son zamanlarda kendilerine galiba örnek olarak Apple markasını alıyorlar ve bir çok ürününde Apple'dan izler görmekteyim. Galiba sizlerin de bu durum dikkatini çekmiştir. Mi'nin son zamanlardaki bu politikalarından rahatsız olan sanırım bir ben değilimdir ?
kesinlikle yanlız değilsiniz

Oyla:

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Miui 10 dan sonra banada pek tat vermiyor çok değişen birşey de olmuyor neredeyse her şeyi Çin sürümüne özel yapıyorlar birde

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
MıuıPro 20.3.26 var size 3 5 ay sonra gelen her eşy bize önceden geliyor

Oyla:

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
Bir daha tövbe android ve xiaomiden uzağım telefon olarak tövbeler olsun.

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Miui 10 dan sonra banada pek tat vermiyor çok değişen birşey de olmuyor neredeyse her şeyi Çin sürümüne özel yapıyorlar birde
Çok haklısın sırf bu yüzden çin romu olan cihaz alacağım Poco F1 den Redmi Note 9 Pro Max istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir daha tövbe android ve xiaomiden uzağım telefon olarak tövbeler olsun.
Xiaomi alıyorsan bootloader kilidin açık olacak.

Oyla:

Crazynomad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi5S 64GB
Konular
0
Xiaomi Türkiye pazarına girdi mağazalar açtı fiyatlar bir anda tavan yaptı. Bundan şunu anlamalıyız ki hiç bir markaya körü körüne bağlanmamak gerekiyor. Dün Xiaomi kullanıcı dostuyken bugün değilse bırakacak alternatiflere bakacaksınız.

Oyla:

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
Çok haklısın sırf bu yüzden çin romu olan cihaz alacağım Poco F1 den Redmi Note 9 Pro Max istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi alıyorsan bootloader kilidin açık olacak.
ben bu işi yapmak zorunda değilim resmen kendi paramızla eziyet çekiyoruz aşırı sinir bozuldu ya format attım yukarıya kaydırınca mi browser acılıyor ve bunu google yapmanın imkanın yok 2 saattir bakınıyorum boş boş hala çözümünü bulamadım gram hak etmiyolar şuan ki yerlerini

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
ben bu işi yapmak zorunda değilim resmen kendi paramızla eziyet çekiyoruz aşırı sinir bozuldu ya format attım yukarıya kaydırınca mi browser acılıyor ve bunu google yapmanın imkanın yok 2 saattir bakınıyorum boş boş hala çözümünü bulamadım gram hak etmiyolar şuan ki yerlerini
Valla bizde var istersen başlatıcıyı güncelle.Hatta MiuiPro da yandex google ve mi ai seçeneği var

Oyla:

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
abiler kardeşler şahsen xiaomiyi tercih sebebim üzerinde istediğim gibi oynayabilmem. 2 günde bir rom değiştiriyorum ve hemen hemen her istediğimi yapabiliyorum. yani parasını verdiğim cihaza istediğim değişikliği yapabiliyorum. son 1 yıl içerisinde değiştirdiğim belki abartısız 8. cihazım daha giderdi de korona muhabbetine malum ekonomi kötü. çin de var 1.5 milyar nüfus Türkiye de 80 milyon. onların 3 şehri belki rakamsal olarak, onun için çine dayalı yazılım ve özelleştirme konusunda tabi ki öncelik çin+hindistan olacak .artı olarak iphone ye vericem 14 bin tl ama bırak temasını mp3 ü müzik sesi yapıcam diye 40 takla atmam lazım ( android de root iosta jailbrek gibi bişey olması lazımdı galiba ) ki o konuya hiç girmiyorum bile. samsung gm. vs. filan desek yine xiaomi kadar özgür ve yazılımsal destek yok özellikle modifiye anlamında. maddi olarak desek, yine xiaomi 2 adım önde. tabi ki herkesin düşüncesine saygım var ama benim için xiaominin yeri başka. saygılar

Oyla:
Üst Alt