- Adım
- Assalat
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 23
Los 15.1 oreo 8.1nougat sürümü mü kullanıyorsun?
mi6 resurrection remix android 8.1.0 oreo
Los 15.1 oreo 8.1nougat sürümü mü kullanıyorsun?
mi6 resurrection remix android 8.1.0 oreo
Hocam Greeshan'a söylesekte Mi5S Plus için de üretse, Mi5'imi eşime verdiğime pişman oldum 5S Plus'ı hep dışlıyorlar, ne Miui Tr Rom, ne Epic Rom ne de Greeshan Rom 5S Plus için üretilmiyor ve en çokta merak ettiğim romlar bu üçüSayın ertancetin hocam, yazdıklarınızın bir çoğuna Hasta bir insan olarak katılmakla beraber, özellikle benim Cihazım için söylemem gerekirse, Oreo Aosp romların hepsinde neredeyse aynı ses sorunu mevcut olduğundan, neredeyseAosp Custom romlardan soğumaya başladım diyebilirim....
MIUI de ise maalesef sorunlar bitmiyor ve devamlı surette en mükemmelini, en az hatalısını aramak ve bulmakla geçiyor ömrümüz ama buna rağmen, aynı Sayın Brismo hocamın da dediği gibi, beni de MIUI ye çeken gizemli bir şey mevcut....Şimdilik kendi cihazım için Global Beta nın Repack edilmiş ve süper modlarla donatılmış, Greeshan romunu bulduk ve kullanmaktayız....Allah İnşallah sizede şifa versin
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Greeshan a sorduk, mevcutların dışındaki cihazlara destek vermeyi düşünmüyormuş maalesefHocam Greeshan'a söylesekte Mi5S Plus için de üretse, Mi5'imi eşime verdiğime pişman oldum 5S Plus'ı hep dışlıyorlar, ne Miui Tr Rom, ne Epic Rom ne de Greeshan Rom 5S Plus için üretilmiyor ve en çokta merak ettiğim romlar bu üçü
Greeshan a sorduk, mevcutların dışındaki cihazlara destek vermeyi düşünmüyormuş maalesef
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
buradaki cihazlar için destek veriyor sadece ve Mido da bunların arasındaHocam greeshan sadece max 2 icin mi var yoksa max 2 dışında baska cihazlar icin de var mı, mesela mido icin...
buradaki cihazlar için destek veriyor sadece ve Mido da bunların arasında
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Rica ederimTamamdır hocam teşekkür ederim
hocam yaramı deştin sırf bu yüzden telegram gruplarına girip geliştiriciye bizzat sordum ve tester olabileceğimi ilettim ancak yakışıklının geliştirecek vakti yokmuşHocam Greeshan'a söylesekte Mi5S Plus için de üretse, Mi5'imi eşime verdiğime pişman oldum 5S Plus'ı hep dışlıyorlar, ne Miui Tr Rom, ne Epic Rom ne de Greeshan Rom 5S Plus için üretilmiyor ve en çokta merak ettiğim romlar bu üçü
Cihaz, Rom ve Kernel bilgilerini de verin merak edenlerin işine yarayacaktırİşte bu yüzden!
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir