- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
bootloader kilidi için başvuru yapmıuştım bu ara açabilirim artık ama karar veremiyorum garantiden vazgeçip açsam mı blyi diye
Dolby atmos veya Viper ile daha fazlasını yapabilirsiniz.Şuan beni MIUI'da tutan tek şey MIUI'nin equalizeri. Ses kalitesi çok hoşuma gidiyor. Aosp romlarda bi türlü o kaliteyi alamadım.
Gcam ayna modu için bi şey yapabiliyor muyuz peki? Araştırdım da bulamamıştım.Dolby atmos veya Viper ile daha fazlasını yapabilirsiniz.
Ona dikkat etmedim ama galeriden fotoğrafı yönlendirebilirsiniz.Gcam ayna modu için bi şey yapabiliyor muyuz peki? Araştırdım da bulamamıştım.
O iş çok zırıltılı. Yeri geliyor onlarca fotoğraf çekmek zorunda kalıyoruz. Önizlemedeki görüntüyle galerideki görüntü farklı olunca tam bie yıkım yaşanıyor.Ona dikkat etmedim ama galeriden fotoğrafı yönlendirebilirsiniz.
Şu anki romunuzda deneyin kamerayı sonra custom rom'a da kurabilirsiniz beğenirseniz.O iş çok zırıltılı. Yeri geliyor onlarca fotoğraf çekmek zorunda kalıyoruz. Önizlemedeki görüntüyle galerideki görüntü farklı olunca tam bie yıkım yaşanıyor.
Aosp romla gelen gcam daha kararlı oluyor. Miui için modlananlardan daha iyiler. Ama ayna modu olmaması saçmalık.Şu anki romunuzda deneyin kamerayı sonra custom rom'a da kurabilirsiniz beğenirseniz.
AOSP Extended yada RR yada AOSİP yada CrDroid romlarına GCAM ile gelmiyor ki Snapdragon cam geliyor.Aosp romla gelen gcam daha kararlı oluyor. Miui için modlananlardan daha iyiler. Ama ayna modu olmaması saçmalık.
HavocOS ve DotOS 2.4'de gelmiyordu.AOSP Extended yada RR yada AOSİP yada CrDroid romlarına GCAM ile gelmiyor ki Snapdragon cam geliyor.