Google Camera daha çok verim alabildiğin bir kamera uygulaması. HDR anlamında daha iyi görüntü sunuyor. Portre modunda da Miui Kameraya göre daha güzel gösteriyor bulanıklığı. Mesela benim cihazımda 60 fps modu yok ancak google camera ile 60 fps videolar çekebiliyorum. Ayriyetten görüntü titremesini engelleyen bir sistem de mevcut. Aslında çok özelliği var. Kurup deneyimlemeniz daha iyi olacaktır.Google kameranın ayrıcalığı nedir? Bide şey sorucam ben askerim redmi 5 plus cihazıma önce aosp tabanlı sonrada miui pro yükledim şuan stock rom yüklü miui10 kararlı. Tek sorunum şarj göstergesi. %50 de sabit kaldı cihazımda twrp ve root yok şuan bilgisayar erişimim de yok root yada twrp olmadan şu şarj göstergesi işini halletmem mümkünmü ?
Hocam siz lg g4 d855 romu deniyorsunuz
Ben animasyonlarını ve tasarımı beğendim. Aoscp şuan r5+ için yeterince kararlı ve sorunsuz.9 Pie romları ben de şu an önermiyorum. Geliştiriciler bile daha tam hakim olabilmiş gibi değiller.
Görünümü de çirkin zaten. Hele o bildirim ekranı, ben de MIUI 10a sövüyordum aospda daha çirkin.
Tam tersi ben beğendim, miuya dönemiyorum yada 8.1 kullanamıyorum.9 Pie romları ben de şu an önermiyorum. Geliştiriciler bile daha tam hakim olabilmiş gibi değiller.
Görünümü de çirkin zaten. Hele o bildirim ekranı, ben de MIUI 10a sövüyordum aospda daha çirkin.
Duvar kağıdı da efsaneymiş nereden buldunuz?Cihaz Redmi Note 5 Rom Pixel Experience 9 efsaneResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.