İnceleme Neden AOSP Tabanlı Rom Kullanıyorum?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Crdroid muhteşemmiş yahu, önyargılıydım bu roma meğersem aradığım herşey bundaymışşşş drunk~~

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Google kameranın ayrıcalığı nedir? Bide şey sorucam ben askerim redmi 5 plus cihazıma önce aosp tabanlı sonrada miui pro yükledim şuan stock rom yüklü miui10 kararlı. Tek sorunum şarj göstergesi. %50 de sabit kaldı cihazımda twrp ve root yok şuan bilgisayar erişimim de yok root yada twrp olmadan şu şarj göstergesi işini halletmem mümkünmü ?
Google Camera daha çok verim alabildiğin bir kamera uygulaması. HDR anlamında daha iyi görüntü sunuyor. Portre modunda da Miui Kameraya göre daha güzel gösteriyor bulanıklığı. Mesela benim cihazımda 60 fps modu yok ancak google camera ile 60 fps videolar çekebiliyorum. Ayriyetten görüntü titremesini engelleyen bir sistem de mevcut. Aslında çok özelliği var. Kurup deneyimlemeniz daha iyi olacaktır.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Aosp tabanlı romları kullandığımdan beri bir sorun farkettim (herhalde pie 9.0 tabanlı romlarda oluyor) bluetooth açıkken wifi hızı düşüyor, hele ki bluetooth ile bir cihaza bağlanayıp inanılmaz derecede düşüyor 5-6 mbit yukarı çıkmıyor normalde 35mbit alıyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz lg g4 d855 romu deniyorsunuz

Geliştirici yanlış paketlemiş hocam sorun benden kaynaklı değilmiş sonradan farkettim, geliştirici de düzeltti şuan kullanıyorum sorun yok.

Son düzenleme:

turkuazzz99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan Özcan
Cihazım
Mİ5S PLUS
Konular
18
Selamlar crdroid kullanıyorum; ama mesajlarım gelince metin de görünüyor, metni gizlemenin bir yolu var mı mesajlar uygulamasında ?

Cakabox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Caku
Cihazım
iPhone X
Konular
4
9 Pie romları ben de şu an önermiyorum. Geliştiriciler bile daha tam hakim olabilmiş gibi değiller.
Görünümü de çirkin zaten. Hele o bildirim ekranı, ben de MIUI 10a sövüyordum aospda daha çirkin.

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
9 Pie romları ben de şu an önermiyorum. Geliştiriciler bile daha tam hakim olabilmiş gibi değiller.
Görünümü de çirkin zaten. Hele o bildirim ekranı, ben de MIUI 10a sövüyordum aospda daha çirkin.
Ben animasyonlarını ve tasarımı beğendim. Aoscp şuan r5+ için yeterince kararlı ve sorunsuz.

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Mi Max 2 için önerebileceğiniz AOSP rom varmıdır arkadaşlar acaba ?
Performans ve pil süresi önemli

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Tam tersi ben beğendim, miuya dönemiyorum yada 8.1 kullanamıyorum.

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
9.0 ile gelen batarya verimliliğinden sonra ben de vazgeçemiyorum açıkçası. Ben daha şık ve sorunsuz buluyorum AOSP'yi.

Üst Alt